HAOS NA SISTEMATSKOM! Matora i Anita se LJUBAKALE kada je došla OVA ŽENA: Njena reakcija će ŠOKIRATI SVE
Matora i Anita, Foto: M.M./ATAImages

svađa

HAOS NA SISTEMATSKOM! Matora i Anita se LJUBAKALE kada je došla OVA ŽENA: Njena reakcija će ŠOKIRATI SVE

Tokom lekarskog pregleda Anita je srela buduću cimerku

Objavljeno:

Bivše zadrugarke i bračni par Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, ulaze u sedmu sezonu "Zadruge" koja se zove "Elita".

Kako kažu, ne boje se da će zadrugari pokušati da ih posvađaju.

- Ne plašimo se nikoga. Jedino čega se plašim je moje reakcije ako neko bude bezobrazan prema Aniti, svi znaju da mi je to slaba tačka. Pričale smo o mom ponašanju u prethodnoj sezoni. Muka mi je više da mi se lepe epiteti koje ne zaslužujem - istakla je Matora, pa se osvrnula na spekulacije da je u drugom stanju:

- Ne ulazim trudna u "Zadrugu", samo sam debela, ali to imamo u planu, ja se ne šalim sa tim stvarima. Imamo dosta planova za budućnost, ali prvo da ovde uzmemo parice. Neću piti u "Zadruzi", iskoristiću to vreme da pripremim organizam za vantelesnu oplodnju. Ne želimo da donor bude neko ko nam je blizak, to nikako, ali možda neko iz Grčke. Pitali smo Alekseja, od bi voleo samo da to bude devojčica.

Tokom lekarskog pregleda Anita je srela buduću cimerku Teodoru Radojičić, koju je zbog Matore blokirala na društvenim mrežama.

Tokom lekarskog pregleda Anita je srela buduću cimerku Teodoru Radojičić, koju je zbog Matore blokirala na društvenim mrežama
Tokom lekarskog pregleda Anita je srela buduću cimerku Teodoru Radojičić, koju je zbog Matore blokirala na društvenim mrežamafoto: M.M./ATAImages

- Jovana mi je rekla da ste se ljubile, pa sam te zbog toga blokirala - objasnila je Anita, na šta se Teodora nadovezala:

- Pa da, Matora je kriva. Nisam se ni sa kim ljubila. Nemoj mene da se plašiš, molim te.

- Ne plašim se ja nikoga, verujem Jovani. Nisi ti u pitanju, sve njene devojke sam blokirala - odgovorila joj je Anita.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.