ZBOG NJENIH FOTKI NA SAJTU ZA ODRASLE BRUJALA JE NACIJA: Nakon SKANDALA rešila da POBEGNE, otkriveno gde se NALAZI
Pevačica, Foto: Privatna arhiva

MNOGE ZANIMA

ZBOG NJENIH FOTKI NA SAJTU ZA ODRASLE BRUJALA JE NACIJA: Nakon SKANDALA rešila da POBEGNE, otkriveno gde se NALAZI

Evo gde se sklonila nakon afere

Objavljeno:

Pevačica Tamara Tacca Radmilović nedavno je otkrila da je otvorila profil na sajtu za odrasle. Ona je za naš Espreso otkrila i da je prekinula neka prijateljstva zbog toga što je odlučila da zarađuje novac na ovakav način.

– Svi su moji obavešteni. Baba, mama, tata, brat... Nije njima još jasno šta se tamo dešava, ali u principu od tate uvek imam podršku, mama nije presrećna, ona svašta nešto misli da se tu dešava, ali shvatiće valjda vremenom da je sve to što ja radim dobro za moju budućnost - otkrila je bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda" nedavno za Espreso kako su članovi njene porodice reagovali kada im je objasnila kako zarađuje.

Tada je priznala da je njen angažman na sajtu za odrasle koštao jednog prijateljstva.

– Da, bukvalno je jedna osoba otišla iz mog života. Ne želim da je imenujem, ženska osoba, neko za koga sam mislila da mi je prijatelj, ali jednostavno hvala što je otišla, jer vidim da mi nije prijatelj kada je meni bilo najteže da to otvorim i da obelodanim, imala sam svoje razloge zbog kojih sam to želela da otvorim. Mislim da ako neko u nekim lošim trenucima nije tu za mene da jednostavno ni ne zaslužuje da bude moj prijatelj - bila je iskrena tada naša pevačica.

Nakon svega Tacca je odlučila da napravi pauzu od nastupa. Ali kako nam je otkrila nije razlog to što nema posla, već zato što sada više zarađuje od prodaje intime.

Predah od svega odlučila je da napravi na Zlatiboru, gde se trenutno odmara. Ali to ne znači da zapostavlja društvene mreže, gde redovno objavljuje kako uživa na ovoj planini.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.