VODITELJ PINKA OPERISAN: Ovo su svi DETALJI njegovog trenutnog stanja, evo koliko je OZBILJNA situacija
Voditelj, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

pogledajte

VODITELJ PINKA OPERISAN: Ovo su svi DETALJI njegovog trenutnog stanja, evo koliko je OZBILJNA situacija

Đedović se oglasio iz bolnice

Objavljeno:

Voditelj Marko Đedović nedavno je otkrio da ima zdravstvenih problema, te da će se suočiti sa čak dve hirurške intervencije pre početka sedme sezone rijalitija "Zadruga". Kako je istakao, već uveliko rešava probleme sa disanjem i stomakom, a sada je objavio i da je uspešno operisan.

Naime, kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, Đedović je nakon prve operacije u najboljem redu, a trenutno se nalazi u bolničkom krevetu i odamra se nakon intervencije.

- Sada kada je operacija uspešno završena, vraćam se na stare aktivnosti i izučavanje strategije kako zavladati svetom. Za sad mi ide bolje od očekivanog - napisao je Đedović u okviru svoje objave, pokazavši da odmara uz film.

Đedović je nakon prve operacije u najboljem redu
Đedović je nakon prve operacije u najboljem redufoto: prentscreen/instagram/marko_djedovic

Podsećamo, Marko je nedavno pričao o svom zdravstvenom problemu.

- Pripremam se, ali i rešavam zapuštene zdravstvene probleme koje imam. Čekaju me dve hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svetu - rekao je Marko, pa otkrio njegovu ulogu u narednoj sezoni.

- Tad ću biti spreman da posećujem i intervjuišem učesnike na najbolji mogući način. Zato sam sad iza kamera jer rešavam zdravstvene probleme sa disanjem i stomakom.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.