SA KOREKCIJE PRAVO NA INSTAGRAM! Anđela Đuričić ne želi više da bude PRIRODNA: EVO KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)
Anđela Đuričić, Foto: prentscreen/instagram/andjelaadjuricicc

KOREKCIJAMA DO LEPOTE ILI IPAK NE?

SA KOREKCIJE PRAVO NA INSTAGRAM! Anđela Đuričić ne želi više da bude PRIRODNA: EVO KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Bivša zadrugarka je uradila nove usne i pokazala kako izgleda

Objavljeno:

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, korigovala je usne, pe je odmah pokazala svojim pratiocima na Instagramu kako sad izgleda.

Naime, rijaliti učesnica koja se svojim ponašanjem u rijalitiju neprekidno blamirala, pokušava na sve načine da privuče pažnju javnosti.

Sada je korigovala usne i odmah se pohvalila novim izgledom.

Anđeline usne su sada mnogo punije od onih sa početka njene rijaliti karijere, a otok nije u potpunosti spao, a vide se i ubodi od igle.

Anđela Đurčić pre korekcije
Anđela Đurčić pre korekcijefoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

Inače, Anđela Đuričić nakon izlaska iz "Zadruge" i raskida sa Zvezdanom Slavnićem na sve načine pokušava da se domogne slave. Prvo se oprobala kao voditeljka, a nedavno je iznenadila mnoge kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pesmu.

Anđela Đuričić posle korekcije
Anđela Đuričić posle korekcijefoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

- Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi - rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

- Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede - rekla je ona za "Hype".

Bonus video:

04:02

OPASNOST PO ZDRAVLJE: BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE! Kardilog preoručuje mere zaštite, hidratacije i ishrane tokom letnjih vrućina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.