JANJUŠ ODUSTAO OD POMIRENJA SA ENOM!? Jednom objavom SVIMA stavio do ZNANJA da je utehu pronašao u DRUGOJ ŽENI
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Nikola Anđić

svi detalji

JANJUŠ ODUSTAO OD POMIRENJA SA ENOM!? Jednom objavom SVIMA stavio do ZNANJA da je utehu pronašao u DRUGOJ ŽENI

Ne da mu se da je vrati.

Objavljeno:

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš, otkako je izašao iz "Zadruge", posvetio se porodičnom životu, a i pred sam kraj rijalitija isticao je da bi najviše voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, Enom.

Međutim, izgleda da mu stare navike i ljubav prema ženama ne daju mira, pa je Janjuševa nova objava mnogima dala za pravo da pomisle da ipak nije spreman da se skrasi i prestane da uživa u ženama.

- Kod cure mi je bitno da joj ne smeta moja žena - glasila je objava koju je Janjuš podelio na društvenim mrežama.

Ništa od pomirenja Janjuša i Ene
Ništa od pomirenja Janjuša i Enefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Janjuš je nedavno otkrio kako je prošao njegov susret sa bivšom suprugom i ćerkom Krunom nakon izlaska iz rijalitija.

- Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu - rekao je Janjuš i otkrio da je Ena bila zadovoljna njegovim ponašanjem u Zadruzi.

Objava Marka Janjuševića Janjuša
Objava Marka Janjuševića Janjušafoto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

- Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u "Zadruzi". Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u "Zadruzi". Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda - rekao je Janjuš.

Bonus video:

01:00

JANJUŠEVA SKANDALOZNA DIVLJA VOŽNJA: Marko Janjušević ne mari za ljudske živote i ZAKON: Vozi brzo, bez pojasa i NE DRŽI VOLAN!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.