"SVE JE KAKO JE TREBALO DA BUDE" Janjuš progovorio o ODNOSU sa BIVŠOM SUPRUGOM, evo da li je DOŠLO DO POMIRENJA
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorio dušu

"SVE JE KAKO JE TREBALO DA BUDE" Janjuš progovorio o ODNOSU sa BIVŠOM SUPRUGOM, evo da li je DOŠLO DO POMIRENJA

"Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u "Zadruzi"." rekao je Janjuš

Objavljeno:

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao je događanja koja su se odvila nakon finala šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga".

Naime, on je otkrio kako je nakon izlaska iz rijaliti prošao njegov susret sa ćerkom Krunom i bivšom suprugom Enom.

- Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu - rekao je Janjuš i dodao.

Marko Janjušević Janjuš je opet blizak sa ženom
Marko Janjušević Janjuš je opet blizak sa ženomfoto: Petar Aleksić

- Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u "Zadruzi". Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u "Zadruzi". Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda - rekao je bivši rijalii učesnič.

- Ne razumem gledaoce. Nikada ne bih mogao da svrstam bilo koga iznad mene, ali sam sigurno zaslužio bolji plasman i od Aleksandre Nikolić i od Ane Ćurčić. Narod je odlučio da su one bolje. Anu nikada nisam smatrao žrtvom, kao ni da uopšte postoji žrtva u rijalitiju. Ne ulazi mi u mozak da je žrtva bilo ko ko je ušao u rijaliti da za pare 'ladi m... i da zato budeš plaćen - dodao je Janjušević.

- Kakva je to žrtva koja je u rijalitiju zarađivala više od svih prevarenih muškaraca i žena? U rijalitiju postoje samo dobri i loši ljudi, a žrtve ne. Ne verujem u ljubavi rođene u rijalitiju. Svega par njih je opstalo i uspelo, ali to je veoma mali procenat u odnosu na sve veze iz rijalitija. Očekivao sam da će raskinuti Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. To je najbolje za oboje. Ništa me to nije iznenadilo. Sve se dešava onako kako sam govorio da će biti. U rijalitiju nikom ne treba verovati jer se svi foliraju. Ja tamo ulazim zbog para, a ne zbog popularnosti - istakao je Janjuš.

Janjuš o odnosu sa bivšom suprugom
Janjuš o odnosu sa bivšom suprugomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Drugi bi zbog popularnosti ispuš..., da izvineš. Što se raskida Maje Marinković i Bilala Brajlovića tiče, sve što bih rekao je da sam se mnogo potresao kad sam čuo i da nisam mogao da zaspim. Nek su mi živi i zdravi! - zaključio je on.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.