FILIP CAR SE OGLASIO HITNO NA SVOM PROFILU: Sve potvrdio KROZ DVE REČENICE
Filip Car, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

bio je jasan

FILIP CAR SE OGLASIO HITNO NA SVOM PROFILU: Sve potvrdio KROZ DVE REČENICE

Aleks i Maja žestoko su svađale sve vreme, a Marinkovićeva nije štedela loše komentare na račun njene veze s Carem

Objavljeno:

Sinoć je, u emisiji "Narod pita", došlo do žestokog suočavanja Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, što je ubrzo rezultiralo njenim prevremenim napuštanjem studija TV Pink.

Aleks i Maja žestoko su svađale sve vreme, a Marinkovićeva nije štedela loše komentare na račun njene veze s Carem. U jednom trenutku, Maja je, izrevoltirana negativnim komentarima gledateljke na njen račun, rešila da emisiju napusti, te je besno izjurila na studija, a kasnije se u emisiju telefonskim putem uključio i sam Car.

Iako je i sam izneo svoj stav i komentar, Caru kao da to nije bilo dovoljno, te se ubrzo oglasio i na Instagramu, a mnogi misle da je poruka namenjena upravo Maji.

Iako je i sam izneo svoj stav i komentar, Caru kao da to nije bilo dovoljno, te se ubrzo oglasio i na Instagramu, a mnogi misle da je poruka namenjena upravo Maji
Iako je i sam izneo svoj stav i komentar, Caru kao da to nije bilo dovoljno, te se ubrzo oglasio i na Instagramu, a mnogi misle da je poruka namenjena upravo Majifoto: Printscreen/instagram/filipcar

Ne diraj svoj mir zbog nemira u drugima, ne dozvoli nikome da unese nemir u tvoj život. Neka te ne dira ono što bi neko hteo da te dira - poručio je FIlip.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.