ALEKS I CAR SLAGALICI NACIJU? Objavljeni FOTO DOKAZI potencijalne PREVARE
Aleks i Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šta im bi?

ALEKS I CAR SLAGALICI NACIJU? Objavljeni FOTO DOKAZI potencijalne PREVARE

Ipka, Filip car i Aleks Nikolić su u uhvaćeni u laži i raskrinkani su sada javno

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju u ljubavi ili bi se barem tako moglo reći na osnovu njihovih objava na društvenim mrežama.

Isto tako, niko ne zna kako je Aleksandra zaista primljena u Crikvenici. Mediji su pisali da je Careva majka, navodno, izbacial aleks iz kuće, ali je Nikolićeva demantovala da se tako nešto desilo.

Ipka, Filip car i Aleks Nikolić su u uhvaćeni u laži i raskrinkani su sada javno, a nedavno je objavljena lista njegovih bivših devojaka.

Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinković
Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinkovićfoto: M.M./ATAImages

Naime, pre neki dan je Aleks objavila stori na kome se videla italijanska zastava sugerišući da je sa svojom izabranicom otputovao na Apeninsko poluostrvo.

Ipak, kako su fanovi to utvrdili Aleks i Car nisu bili u Italiji nego su noć proveli u jednom prestoničkom hotelu i na taj način slagali svoje fanove koji prate svaki njihov korak.

Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinković
Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinkovićfoto: Printscreen/instagram/alexmima

Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinković, svi se pitaju d ali će Car zaista da se pojavi jer je rpošli put ispalio i svoju devojku i produkciji zbog toga što mu je, kako Aleks tvrdi, umro član porodice.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.