MATORA USKORO POSTAJE MAJKA, OVO SU SVI NJENI PLANOVI: Verenicu RASPLAKALA ovim POSTUPKOM
Matora i Anita Stanojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

izjavila je sledeće

MATORA USKORO POSTAJE MAJKA, OVO SU SVI NJENI PLANOVI: Verenicu RASPLAKALA ovim POSTUPKOM

Jovana i Anita planiraju zajedničku budućnost

Objavljeno: 08:46h

Bivše rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović uskoro će izgovoriti sudbonosno "da", a sad su otkrile svoje planove za naredni period.

- Evo, znamo datum, 11. jula će biti venčanje, bićete upućeni u sve na vreme. Shvatila sam da je Anita ona prava kad smo zajedno stale pred njenu majku, zaslužila sam da me neko voli tako. Stavila me je na prvo mesto - rekla je na početku Matora.

- Jovana nije još upoznala mog sina. Gledaju se preko video poziva. Sve je u najboljem redu. Sin neće biti na svadbi - rekla je Anita, pa se Tomićeva nadovezala:

'Imam podršku od porodice, ja se sa taštom čujem svaku noć.'
"Imam podršku od porodice, ja se sa taštom čujem svaku noć."foto: Petar Aleksić

- Neće biti porodica, samo najbliži prijatelji. Imam podršku od porodice, ja se sa taštom čujem svaku noć. Uskoro ću se ostvariti kao majka. To je rešeno. Zajedno smo se dogovorile. Idem na vantelesnu oplodnju uskoro. To će se desiti za par meseci. Izabrala sam kliniku, sve, a Anita me je podržala u odluci da budem majka, pošto ona već jeste. Red je, to mi je životna želja.

Matora planira da se ostvari u ulozi majke
Matora planira da se ostvari u ulozi majkefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Venčanje će biti intimno, tako je najbolje. Znate da ovde to nije moguće. Biće sa nama kumovi, moji prijatelji, posle ćemo napraviti proslavu ovde, veliku žurku. Anita ne sme više da se ugoji ni gram zbog venčanice (smeh) Kupila sam joj patike, ona plače, žena... Obradovala se zbog patika! A kakve sam devojke imala i šta sam sve radila... Da se neko obraduje i plače tako zbog je**nih patika - dodala je Jovana za "Blic"

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.