NAKON RASKIDA SA ALEKS CAR TRAŽI BROJ OVE ŽENE? Isplivale NAVODNE PORUKE o Nikolićevoj, ZAPREPASTIĆETE SE
Aleks Nikolić i Filip Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

NAKON RASKIDA SA ALEKS CAR TRAŽI BROJ OVE ŽENE? Isplivale NAVODNE PORUKE o Nikolićevoj, ZAPREPASTIĆETE SE

Strasti se ne smiruju

Objavljeno: 14:11h

Aleksandra Nikolić i Filip Car, pet dana nakon izlaska iz "Zadruge" naišli su na probleme, a ako je sudeći po društvenim mrežama, više nisu zajedno.

Naime, oni su se otpratili sa Instagrama, te mnogi pretpostavljaju da nisu u dobrim odnosima. Inače, juče tokom dana pojavila se prepiska u kojoj Filip Car traži broj svoje bivše devojke Dalile Dragojević.

Uz to, navodi se kako je izjavio da bi pre oženio Divnu DNK nego Aleksandru, koju je verio pred kamerama rijalitija.

Aleksandra Nikolić i Filip Car, pet dana nakon izlaska iz 'Zadruge' naišli su na probleme, a ako je sudeći po društvenim mrežama, više nisu zajedno
Aleksandra Nikolić i Filip Car, pet dana nakon izlaska iz "Zadruge" naišli su na probleme, a ako je sudeći po društvenim mrežama, više nisu zajednofoto: prentscreen/instagram/ FILIP_CAR_CAPO_CK

– Pošaljite mi broj od Dakice. Vidite u grupi da me spojite sa njom – napisao je, kako se navodi, Filip Car, a na konstataciju da će uskoro biti oženjen, navodno je poručio:

- Vidi, pre ću Divnu DNK da oženim nego Aleksandru. Koliko sam saznao stvari šta me je slagala u Zadruzi, nema ništa od svadbe - napisao je Car u jednoj poruci, prenosi Hype.

Nakon toga se oglasio bivši zadrugar, koji je demantovao ove navode.

– Mršavo je to, mogli su se bar potruditi da bude uvjerljivije, pa paziti na pravopis, ja ne pišem ekavicom – poručio je Car. Međutim, očigledno da je Aleksandra pobesnela zbog ovih poruka i da je verovatno to glavni razlog raskida.

Aleksandra Nikolić i Filip Car, pet dana nakon izlaska iz 'Zadruge' naišli su na probleme, a ako je sudeći po društvenim mrežama, više nisu zajedno.
Aleksandra Nikolić i Filip Car, pet dana nakon izlaska iz "Zadruge" naišli su na probleme, a ako je sudeći po društvenim mrežama, više nisu zajedno.foto: prentscreen/instagram/ FILIP_CAR_CAPO_CK

Ipak, nekoliko sati pre nego što se proširila vest o raskidu, Filip je na svom Instagramu podelio poruku za koji mnogi smatraju da je posvećena upravo Nikolićevoj.

- Manipulacija je kada vas krive za vašu reakciju na njihovo toksično ponašanje. Ali, nikada ne govore o njihovom nepoštovanju koje vas pokrenulo.

Inače, Filip Car u Beloj kući prevario je Aleksandru sa Majom Marinković, međutim, ona mu je oprostila to i nastavili su svoju vezu.

Nekoliko dana pred kraj rijalitija, Car je rešio da tadašnju devojku zaprosi pred kamerama.

Njih dvoje izašli su iz "Zadruge" kao par, a on je tada istakao da njegova porodica podržava njihovu vezu i da će je uskoro odvesti u svoj porodični dom.

Nekoliko dana pred kraj rijalitija, Car je rešio da tadašnju devojku zaprosi pred kamerama
Nekoliko dana pred kraj rijalitija, Car je rešio da tadašnju devojku zaprosi pred kameramafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Aleksandra je imala grešaka i grešaka u životu, kao svako mlado biće, ali ima pravo na promenu i vidi se na njoj da je zrelija i pametnija. Ona je pokazala prema meni ljubav i poštovanje. Ona i ja dobro znamo koliko smo bili provocirani od strane ukućana i šta je prolazila zbog mojih avantura. Tako da ću, nažalost mnogih, iako mi nešto nije rekla u potpunosti, ja video ili saznao, oprostiti joj. To je devojka koja je u tim trenucima bila varana i izdana od strane mene, a opet nije prešla granicu. Smešno mi je da je pravdam javnosti. Imam osećaj da i narod i sedma sila i svi, osim naše podrške žele da sruše naš odnos. Ali kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih - pričao je bivši zadrugar na superfinalu.

Podsetimo, Aleksandrina majka ni u jednom trenutku nije podržala njenu vezu sa Filipom, te je veoma teško podnosila njihove svađe u rijalitiju, zbog čega je završavala i u hitnoj. Ona na superfinalnoj večeri nije želela da se pozdravi sa tada potencijalnim zetom.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.