NASTAO HAOS NAKON RASKIDA ALEKS I FILIPA: Nikolićeva NAPUSTILA STAN, otkriveno kod koga se NALAZI
Aleks Nikolić i Filip Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kraj?

NASTAO HAOS NAKON RASKIDA ALEKS I FILIPA: Nikolićeva NAPUSTILA STAN, otkriveno kod koga se NALAZI

O njihovoj vezi mnogo se govorilo

Objavljeno:

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car navodno su raskinuli nakon izlaska uz "Zadruge".

Kako mediji pišu, Aleksandra je nakon raskida spakovala sve svoje stvari i napustila stan u kom je živela sa Filipom Carem nakon izlaska iz rijalitija.

Nikolićeva je, naime, nakon raskida sa Filipom otišla kod majke Slovenke Nikolić koja je i potvrdila naša saznanja: "Aleksandra je kod mene, spava trenutno".

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car navodno su raskinuli nakon izlaska uz 'Zadruge'.
Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car navodno su raskinuli nakon izlaska uz "Zadruge".foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da je došlo do raskida pobednice "Zadruge 6" i Filipa Cara dokaz je i to što su se bivši rijaliti učesnici otpratili sa Instagrama.

Iako je Car pričao da će sa Aleksandrom otići u rodni Crvenicu, do toga očigledno neće ni doći. Ipak, ona je upoznala njegove najbliže.

Kako saznajemo, Aleksandra je nakon raskida spakovala sve svoje stvari i napustila stan u kom je živela sa Filipom Carem nakon izlaska iz rijalitija
Kako saznajemo, Aleksandra je nakon raskida spakovala sve svoje stvari i napustila stan u kom je živela sa Filipom Carem nakon izlaska iz rijalitijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Upoznala sam Filipovu porodicu iz Novog Sada, baš su divni ljudi. Otac mu je divan čovek, baka, cela familija. Bilo nam je prelepo. On će biti dole, ja kada završim u emisijama, nakon toga ću ići kod njega. Ništa nas nije poremetilo - rekla je Aleksandra Nikolić.

Inače, Aleksandra i Filip su se i verili u Zadruzi.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.