STRASTI OKO ANE ĆURČIĆ NE JENJAVAJU NI NAKON RIJALITIJA: Našla se na UDARU zbog SVOG POSTUPKA
Foto: PETAR ALEKSIĆ

LJUDI KOMENTARIŠU

STRASTI OKO ANE ĆURČIĆ NE JENJAVAJU NI NAKON RIJALITIJA: Našla se na UDARU zbog SVOG POSTUPKA

Ana je bila jedna od glavnih tema medija poslednjih meseci

Objavljeno:

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, iznosila je detalje iz života svoje drugarice i odnosa koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, međutim, sada se potpuno povukla zbog čega su je osudili na mrežama.

Milena je često držala lajvove putem svog Instagram profila i davala je izjave za domaće medije, no, kako se rijaliti završio tako je ona "propala u zemlju".

Iznosila je mnogobrojne informacije o odnosu Zvezdana Slavnića i Ćurčićeve, a Ana je bila u šoku kada je saznala kakve informacije su dospele u medije.

No, kako se Kačavenda potpuno distancirala, a ni Ćurčićeva je više ne pominje, Ana se našla na udaru korisnika drušvenih mreža koji tvrde da je samo "iskoristila kumu".

- Zašto nisi ranije odustala od Milene. Čekali ste do samog finala i koristili ste tu ženu pošto vam je ona donela najveću medijsku pažnju za Anu Ćurčić. U svim lajvovima ste je podržavali, pozdravljali, kačili njene slike i reči. Trebalo je lepo da napišeš podržavam Anu, ali se ne slažem sa kuminim izjavama i to je to. Ne, ti čekaš tri sata posle finala i odjednom se distanciraš. Folirantu - samo je jedna od poruka podrške upućene Kačavendi.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznosila je detalje iz života svoje drugarice i odnosa koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, međutim, sada se potpuno povukla zbog čega su je osudili na mrežama
Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznosila je detalje iz života svoje drugarice i odnosa koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, međutim, sada se potpuno povukla zbog čega su je osudili na mrežamafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, Ana se nije oglasila ni u jednom trenutku kako bi javno zaštitila svoju kumu od ovih optužbi i napada. U jednom od lajvova koji je držala, fanovi su je upitali za Milenine izjave, a ona je samo kratko prokomentarisala: "Ma, pustite vi kumu".

Sudeći prema društvenim mrežama, ovo prijateljstvo se nije prekinulo. U prilog tome govori i činjenica, da se Ana i Milena i dalje međusobno prate na Instagramu.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Esprreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.