ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, PUCA PRIJATELJSTVO? Ana Ćurčić o pričama kume Milene, evo šta se DEŠAVA sa njom i Bulićem
Ana Ćurčić,, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo su svi čekali

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, PUCA PRIJATELJSTVO? Ana Ćurčić o pričama kume Milene, evo šta se DEŠAVA sa njom i Bulićem

"Dobro sam. Iscrpljena sam jako, ali sam dobro." započela je Ana

Objavljeno: 22:28h

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka u šestoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga", uključila se u lajv na Instagramu kako bi se zahvalila svojoj podršci.

- Dobro sam. Iscrpljena sam jako, ali sam dobro. Hvala svim ženama koje su prepoznale moju priču i podržale me. Nije mi bilo lako. Ko me je razumeo - razumeo me je, a ko nije - šta ćemo mu sad? - poručila je Ana, a zatim se osvrnula na sina Luku.

- Luka neće da da svoj Instagram nalog. Vidim da mi mnoge od vas poručuju da bi volele da im bude zet. Znate li vi koliko mi takvih ponuda imamo? (smeh)

Ana Ćurčić o Aci Buliću
Ana Ćurčić o Aci Bulićufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Aca spava - odgovorila je Ćurčićeva i na pitanje o Draganu Buliću Aci, bivšem emotivnom partneru koji ju je dočekao na imanju u Šimanovcima, a zatim se osvrnula i na kumu Milenu Kačavendu, čije je priče u javnosti demantovala, poručujući da ne zna zbog čega je ispričala sve te neistinite stvari u medijima.

- Pustite kumu. Kuma se borila na svoj način. Naravno, kuma je kraljica - istakla je nekadašnja zadrugarka, pri čemu su mnogi u komentarima diskutovali o ironiji u njenom glasu dok je izgovarala ove reči.

Ana sa podrškom
Ana sa podrškomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Eto, to je to. Samo sam želela da se zahvalim svima na podršci. To mi znači jako puno. Moram još malo da se odmorim, naspavam i dođem sebi, pa ćemo uskoro pričati malo duže - zaključila je Ana.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.