PONOVO DUPLA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI? Makljali se kao SUMANUTI, kamera snimila NASILJE (VIDEO)
Sanja Grujić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

užas

PONOVO DUPLA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI? Makljali se kao SUMANUTI, kamera snimila NASILJE (VIDEO)

Njih dvoje su imali vrlo burnu vezu u ovoj sezoni. Publika je i u Sanji i u Marku, pre nego što su ušli u vezu, gledala pravedne i hrabre takmičare koji su se svojim pristojnim ponašanjem razlikovali od prosečnog takmičara Zadruge

Objavljeno: 22:16h

Ostalo je još 10 dana do super finala "Zadruge 6" i proglašenja pobednika šeste sezone najgledanijeg rijalitija koji je ispisao važnu stranicu istorije televizije na ovim prostorima. Proglašenjem pobednika staviće se tačka na ovaj projekat koji je imao rekordnu gledanos,t ali i izazivao brojne kontroverze.

Nažalost, mnogi takmičari su uspeli da budu diskvalifikovani pred sam kraj. Prvo se to deselio sa osamnaestogodišnjom Valentinom Stanković koja je samovoljno napustila imanje, potom je diskvalifikovana Aleksandra Momčilović Sana, da bi zatim, poput groma iz vedra neba, produkcija odlučila da izbaci i favorite Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić.

Ipak, izgleda da se broj diskvalifikacija neće zadržati na broju četiri. Publika kao najverovatnije kandidate za sledeće izbacivanje pretpostavljaju Sanju Grujić i Marka Stefanovića, pre svega, zbog vdieo snimka koji kruži internetom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Njih dvoje su imali vrlo burnu vezu u ovoj sezoni. Publika je i u Sanji i u Marku, pre nego što su ušli u vezu, gledala pravedne i hrabre takmičare koji su se svojim pristojnim ponašanjem razlikovali od prosečnog takmičara Zadruge.

Međutim, vrlo brzo nakon što su ozvaničili vezu, publika je imala priliku da upozna njihove mračne strane. Usledile su neprestane svađe, užasne uvrede i fizičko ali i psihičko nasilje između ova dva takmičara.

Na najnovijem snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, Sanja Grujić je počela psihički da puca, te je kako ističu komentari, cele noći maltretirala svog dečka, vićući na njega, udarajući ga, vukući ga za ruke i preteći mu.

Ona je zahtevala da Marko ustane iz kreveta i napusti sa njom rijaliti. Stefanović, naravno, da to nije želeo jer kada je već uspeo da izdrži 9 meseci zatvoren u studiju, zasigurno ne želi da pred kraj izgubi honorar i stekne dug od 50.000 evra.

- Hoću da idem kući. Ne želim da trpim torturu, Diži se, Hoću kući da spavam u svom krevetu - histerično je ponavljala Sanja.

Grujićeva je Marka, kako video klip pokazuje, udarala, štipala, davila, skakala, dok je Stefanović pokušavao da se smiri i ne preduzme nešto u afektu zbog čega bi zažalio. Međutim, u trenutku kada je skočila na njega i zajahala ga, Marko je odgurnuo Sanju.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram/z.h8___

Da li će produkcija zbog ovog nasilja da diskvalifikuje Marka i Sanju, ostaje nam da vidimo.

Gledaoci ispod klipa su ubeđeni da će biti izbačeni: "Bolestan odnos", "Ponovo dupla diskvalifikacija", "Zaslužuju da budu izbačeni "

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.