PINK UPRAVO SAOPŠTIO PRVOG FINALISTU ZADRUGE 6: Nije niko od FAVORITA, bićete ŠOKIRANI IMENOM
Zadruga 6, Foto: Nemanja Nikolić

bravo

PINK UPRAVO SAOPŠTIO PRVOG FINALISTU ZADRUGE 6: Nije niko od FAVORITA, bićete ŠOKIRANI IMENOM

Samim tim tokom danas smo dobili i ime prvog finaliste, iako nije stiglo zvanično pismo, Pinkovom objavom o tome ko je poslednji vođa dolazimo i do prvog finaliste

Objavljeno: 20:31h

Ostalo je svega 10 dana do kraja poslednje Zadruge koja će se ikada emitovati.

Mnogi su imali razne spekulacije, bilo je i nagađanja, a jedina zvanićna informacija je ta da je veliko finale Zadruge 6 predviđeno za 8.jun u 21h!

Samim tim tokom danas smo dobili i ime prvog finaliste, iako nije stiglo zvanično pismo, Pinkovom objavom o tome ko je poslednji vođa dolazimo i do prvog finaliste.

Veliki šef je poslao pismo na adresu Belu kuće, u kojem je glasilo:

Dragi zadrugari, pre svega želim da vas obavestim da je većina vas izglasala Divnu kao novog vođu. Vođa je taj koji će odmah obrazložiti koliko će ko dobiti novca za ovonedeljne troškove... - pročitala je Palčica.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

To dalje znači da je prvi finaliste poslednje, šeste, sezone Zadruge DIVNA DNK.

Ostalo je još 10 dana do super finala "Zadruge 6" i proglašenja pobednika šeste sezone najgledanijeg rijalitija koji je ispisao važnu stranicu istorije televizije na ovim prostorima. Proglašenjem pobednika staviće se tačka na ovaj projekat koji je imao rekordnu gledanos,t ali i izazivao brojne kontroverze.

Nažalost, mnogi takmičari su uspeli da budu diskvalifikovani pred sam kraj. Prvo se to deselio sa osamnaestogodišnjom Valentinom Stanković koja je samovoljno napustila imanje, potom je diskvalifikovana Aleksandra Momčilović Sana, da bi zatim, poput groma iz vedra neba, produkcija odlučila da izbaci i favorite Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić.

Ipak, izgleda da se broj diskvalifikacija neće zadržati na broju četiri. Publika kao najverovatnije kandidate za sledeće izbacivanje pretpostavljaju Sanju Grujić i Marka Stefanovića, pre svega, zbog vdieo snimka koji kruži internetom.

Njih dvoje su imali vrlo burnu vezu u ovoj sezoni. Publika je i u Sanji i u Marku, pre nego što su ušli u vezu, gledala pravedne i hrabre takmičare koji su se svojim pristojnim ponašanjem razlikovali od prosečnog takmičara Zadruge.

Međutim, vrlo brzo nakon što su ozvaničili vezu, publika je imala priliku da upozna njihove mračne strane. Usledile su neprestane svađe, užasne uvrede i fizičko ali i psihičko nasilje između ova dva takmičara.

Na najnovijem snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, Sanja Grujić je počela psihički da puca, te je kako ističu komentari, cele noći maltretirala svog dečka, vićući na njega, udarajući ga, vukući ga za ruke i preteći mu.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram/z.h8___

Ona je zahtevala da Marko ustane iz kreveta i napusti sa njom rijaliti. Stefanović, naravno, da to nije želeo jer kada je već uspeo da izdrži 9 meseci zatvoren u studiju, zasigurno ne želi da pred kraj izgubi honorar i stekne dug od 50.000 evra.

- Hoću da idem kući. Ne želim da trpim torturu, Diži se, Hoću kući da spavam u svom krevetu - histerično je ponavljala Sanja.

Grujićeva je Marka, kako video klip pokazuje, udarala, štipala, davila, skakala, dok je Stefanović pokušavao da se smiri i ne preduzme nešto u afektu zbog čega bi zažalio. Međutim, u trenutku kada je skočila na njega i zajahala ga, Marko je odgurnuo Sanju.

Gledaoci ispod klipa su ubeđeni da će biti izbačeni: "Bolestan odnos", "Ponovo dupla diskvalifikacija", "Zaslužuju da budu izbačeni "

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.