ŽELJKO MITROVIĆ ZVANIČNO UKIDA ZADRUGU!
Željko Mitrović, Foto: Damir Dervišagić

kraj

ŽELJKO MITROVIĆ ZVANIČNO UKIDA ZADRUGU!

"Na preporuku predsednika Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku!"

Objavljeno: 02:10h

Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je večeras ukidanje rijalitija "Zadruga", na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Predsednik Vučić je u večerašnjem obraćanju izjavio da je razgovarao sa Mitrovićem i zamolio ga da ukine rijaliti.

"Razgovarao sam i sa vlasnikom Pink televizije, i rekao sam mu da jedan deo ljudi u Srbiji smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam njegov stav, i stav gledalaca, ali je to bila moja molba. Pre nego što sednemo i pričamo, pošto te zabrane moraju da važe za sve. Zamolio sam ga da sam napravi taj potez, ali da za nekoliko dana razmotri mogućnost da to ukine, i da li će ili neće to ćemo videti. Spremni smo o svemu da pričamo, ali ne o tome da vi vladate bez izbora, da određujete da li neko sme da ima televiziju ili ne, da ukidate privatni biznis u Srbiji, da smenjujete ministre kako vam padne na pamet. Tu onda više države nema, a onda nema ni slobode ni naroda. Živeće i Srbija i naš narod će biti sve snažniji".

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.