ZBOG DANAŠNJE TRAGEDIJE DONETA VAŽNA ODLUKA: Ukinuta Zadruga!
Zadruga 6, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

saopšteno

ZBOG DANAŠNJE TRAGEDIJE DONETA VAŽNA ODLUKA: Ukinuta Zadruga!

Pink je zvaničnio saopštio da je Zadruga ukinuta sa programa, kako i sve emisije u okviru ovog projekta

Objavljeno: 18:58h

Učenik VII razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" (13) , koji je jutros hicima iz pištolja usmrtio 8 učenika i učenica, kao i radnika obezbeđenja, a šest učenika i učenica, kao i nastavnicu teško ranio, nije krivično odgovoran.

O ovoj teškoj tragediji obavešteni su i učesnici rijaliti programa "Zadruga".

"Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da je Srbija od danas pa sve do nedelje u žalosti zbog osmoro dece koji su nastradali u tragediji u osnovnoj skoli u Beogradu. Porodicama tragično nastradalih upućujemo iskreno saučešće, a povređenima želimo brz oporavak."

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Ipak, tu informacijama nije kraj.

Pink je zvaničnio saopštio da je Zadruga skinuta sa programa, te da je njeno emitovanje ukinuto, kako i sve emisije u okviru ovog projekta.

Odluka će važiti narednih pet dana, te neće biti nikakavih emisija, kao ni uživo uključenja u ovaj program.

U nastavku prenosimo pismo u celosti:

"Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da je Srbija od danas pa sve do nedelje u žalosti zbog osmoro dece koji su nastradali u tragediji u osnovnoj skoli u Beogradu. Porodicama tragično nastradalih upućujemo iskreno saučešće, a povređenima želimo brz oporavak. S obzirom na to da su zbog ove velike tragedije otkazane sve emisije savetujemo vam da naredne dane iskoristite da se odmorite i napunite baterije. Nadamo se da ćete se ponašati u skladu sa tužnim danima koji su pred nama i da nećete dozvoliti sebi svađe i ekscese. Miljani čestitamo rođendan koji ce biti samo obeležen u Dubiozi gde mozete odmah krenuti. Pozdrav, Veliki sef."glasilo je pismo."

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.