VELIKI ŠEF DONEO HITNU ODLUKU: U Zadrugu DANAS ULAZI NAJPOZNATIJA SRPKINJA, učesnici će PREBLEDETI kada je ugledaju
Zadruga 6, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

biće haos

VELIKI ŠEF DONEO HITNU ODLUKU: U Zadrugu DANAS ULAZI NAJPOZNATIJA SRPKINJA, učesnici će PREBLEDETI kada je ugledaju

Inače, Tokom sinoćnje žurke, Anđela Đuričić se setila da bi mogla zajedno sa svojom drugaricom Aleksandrom Nikolić da otvori šampanjac koji su joj poslali fanovi, poznatiji kao "Bungiši"

Objavljeno:

Upravo počinje emisija ''Gledanje snimaka',a veliki šef je odlučio da u Zadrugu uđe Dušica Jakoviljević, spremna da suoči zadrugare sa svim onim što su radili tokom protekle sednime. Niko od njih ne sluti šta im se sprema, a mi vam slutimo zasigurno dobru zabavu!

Ne menjajte kanal, vreme je da sve zadrugarske maske padnu, a teme koje su čekale svoje vreme konačno ugledaju svetlost dana. Ne menjajte kanal, a daljinski ostavite po strani.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Inače, Tokom sinoćnje žurke, Anđela Đuričić se setila da bi mogla zajedno sa svojom drugaricom Aleksandrom Nikolić da otvori šampanjac koji su joj poslali fanovi, poznatiji kao "Bungiši".

Anđela i Aleks su se iskrale sa žurke, došle do rehaba i na podu otvarale flašu skopocenog pića, kako bi sipale sebi i svojim partnerima, Zvezdanu Slavniću i Filipu Caru.

Đuričićeva je postala prilično euforična zbog šampanjca, te je jedva čekala da počne da ga pije, a posebno jer ga nije ni naručila u svojim specijalnim porudžbinama koje pravi na nedeljnom nivou.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.