MIKICA BOJANIĆ BACIO OKO NA JEDVA PUNOLETNU ZADRUGARKU? Komentarisao joj OBLINE, a najviše mu se SVIDEO OVAJ DEO
Mikica Bojanić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šta će mu žena reći?

MIKICA BOJANIĆ BACIO OKO NA JEDVA PUNOLETNU ZADRUGARKU? Komentarisao joj OBLINE, a najviše mu se SVIDEO OVAJ DEO

Čula sam da je Neca pričao da sam sedela Mikici u krilu - dodala je Milica

Objavljeno:

Tokom emisije ''Gledanje snimaka'' u video-prilogu je pušten snimak na kom su Nenad Lazić Neca i Zorica Marković koemnarisali bliskost Mikice Bojanića i Milice Veselinović.

Mikica je ušao u sukob sa ostalim cimerima zbog toga što misle da između njega i Veselinovićeve ima nešto više od prijateljstva.

Čuo sam da se priča o Miličinoj i mojoj bliskosti, a to nema nikakve veze s vezom. Zna se da se nas dvoje družimo i kako gledam na nju - rekao je Mikica.

Čula sam da je Neca pričao da sam sedela Mikici u krilu - dodala je Milica.

Nisam rekao da ti je sedela u krilu, nego da ste se mazili. O tome priča cela kuća. Dok ste pričali, zaličilo mi je da je sela njemu u krilu, što me je je nateralo da pomislim da tu nešto postoji. Kad je rekao da bi je vidio u Baošiće, to me dodatno šokiralo - rekao je Neca.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Rekao sam da bih išao sa njim, ali nda ne bi spavali u istom krevetu - dodao je Mikica.

Ne znam kakvo je to vaše druženje? Oženjen si, a radiš sve što radiš. Daješ mi za pravo da varaš ženu i da spatraš da je to u redu ako žena ne sazna - istakao je Neca.

Milici sigurno ne bi bio Mikica nakjstariji s kojim je spavala. Mikica pokazuje svoje pravo lice. Nije naivan ni najmanje - dodao je Dragićć.

Je l' ovo sad radite jer se pričalo o Ani i Bilalu, ili stvarno mislite da se nešto dešava među nama? - upitao je Mikica.

Pokušava sad da se opere - dodao je Peca.

Ti si zaljubljen u Sanu, što ne kažeš to Dragiću? - upitao je Mikica.

Mogu da argumentujem da je sve ovo čista glupost. Neco, ja razumem da ti sve tako vidiš. Matora i ja smo bili realni, pa smo rekli da nam je smešno ono što se dešava između Bilala Ane - kazao je ivan.

O čemu se ovde govori? Kakav odnos Ane i mene? Što ste mene uzeli u usta? - upitao je Bilal.

Ti si taj koji re rekao da bi za dvadest piva je*ao i Divnu. Odlepio si za Anom Ćurčić - rekao je Ivan.

Ti si taj koji re rekao da bi za dvadest piva je*ao i Divnu. Odlepio si za Anom Ćurčić - rekao je Ivan.
Ti si taj koji re rekao da bi za dvadest piva je*ao i Divnu. Odlepio si za Anom Ćurčić - rekao je Ivan.foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Bilale, da li si komentarisao zadnjicu Ane Ćurčić? - upitao je Mikica.

Ne - kazao je Bilal.

Zbog ovoga sam rekao da je kvaran, jer je u više navrata komentarisao nju. Smem da se kunem - rekao je Mikica.

Nek ustane taj kome sam rekao išta o za*njici Ane Ćurčić - rekao je Bilal.

Kvaran si, jako si kvaran - dodao je Mikica.

Mislim da Bilal gleda Anu kao odraslu i stariju ženu. Ono što je istina je da je jednom Marku i meni doneo papir, na kom je pisalo jako loše mišljenje o Ani. Da li je ikada doneo njoj tqaj papir,kako bi joj pokazao šta zapravo misli o njoj? - upitaa je Sanja.

Ja mogu da potvrdim da jeste tako. Video sam i sam taj papir. Cara je veđao, pisao je neke teze, gde je delovalo kao da mu je neko napolj govorio šta da piše - rekao je Ivan.

Da, u jednoj tezi se spominje Car- rekao je Bilal.

Istina je da sam rekao Ani da sam imao drugačije mišljenje od onog koje sam njoj rekao, a o Caru imam mišljenj , koje nisam nikome rekao - rekao je Bilal.

Znam da Bilal nije imao lepo mišljenje kad je u pitanju Ana. Od prvog dana Ana gleda Bilala kao sina svog. Milica je stvarno zvk, koji se ponaša malo slobodnije. Što se tiče Mikicew, njemu sam rekla samo da malo pripazi na ponašanje, jer nije izgledalo prirodno. Priča se da su se Mikica i Milica dogovorili da će napolju biti zajedno, kako ovde ne bi napravili neki problem, odnosno uradili šta ne treba - rekla je Zorica.

Zorica mi je rkela da se o tome priča i da ne želi svog kolegu da kanali, time što će pričati o tome - dodala je Milica.

Cela kuća priča da ćeš je voditi u Baošiće, na mesto koje inače ideš sa svojom ženom i sa decom. To je podgrejalo mnoge sumnje - rekkla je Zorica.

To o čemu se priča nema nikakvu poentu. Zna se na koji način ja gledam Mikicu. Gledam ga isto kao što gledam Janjuša i Ivana - rekla je Milica.

Znamo svi da se članovi ''Donjeg doma'' ne podnose. Ivan, Mikica i Janjuš nemaju lepo mišljenje o Mikici. Svi oni govore da je promiskuotetna. Kad su pušteni njeni klipovi, govorili su da je ku*va. Mikica je pokazao da i bez obzora na to što je zauzet, ima potrebu da se spr*da sa ženama. Najgore komentarišu njeno ponašanje. Što se tiče njenog ponašanja mislim da je sprdnja, ali nisam sigurna da je tako kada je on u pitanju. Znam još jednog zauzetog muškarca koji je rekao za Milicu da bi bio sa njom - rekla je Palčica.

Milica mi nikad nije sedela u krilu, moram još jednom da kažem - dodao je Mikica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Da, ali si joj komnetarisao zadnjicu - dodala je Palčica.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.