TAKI MARINKOVIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO ANU ĆURČIĆ: Uporedio je sa Majinom MAJKOM, pa joj uputio ove reči
Taki Marinković, Foto: NENAD KOSTIĆ

au, čoveče

TAKI MARINKOVIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO ANU ĆURČIĆ: Uporedio je sa Majinom MAJKOM, pa joj uputio ove reči

Nije je štedeo!

Objavljeno:

Ivan Marinković je za ovonedeljne potrčke odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Njegov izbor nije oduševio Anu koja je odbila da ide u izolaciju sa njim, a razlog svemu tome jeste Maja Marinković. Njih dve su nakon toga ušle u ozbiljan sukob i uputile jedna drugoj gnusne uvrede.

Tim povodom, oglasio se Majin otac Radomir Taki Marinković, koji je prokomentarisao trenutna dešavanja između njih.

- Citiram Zvezdana Slavnića šta je rekao: "Bujanovačka mlada je išla da radi, a mama joj je bila pokriće". On je rekao da mu je žena Bujanovačka mlada. Ona je isfrustrana jedna žena, koja je ljubomorna na Maju. Ona je godište Majine mame, smetaju joj sve mlađe devojke - rekao je Taki.

Taki udario na Anu Ćurčić
Taki udario na Anu Ćurčićfoto: Printscreen RED tv

- Ona je jedan običan prevarant, bila je Majin fan nekada, vrlo se dobro informisala pre ulaska. Polako pokazuje svoje pravo lice. Sve za pare. Običan folirant, podržavala je Maju na početku da rasturi Zvezdana od one "presvete" Anđele, ona je jedna isfrustrirana žena. - dodao je on.

Nije mi prijatno da slušam da mi neko govori da mi je ćerka ku*va, to neću da trpim. Uostalom Maja je sve priznala od prvog dana, odmah je rekla da joj se sviđa Zvezdan. Šta ima tamo da neko ne zna o njoj. Zgaziće ih Maja sve, nisu ni svesni! - zaključio je Radomr Marinković.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.