NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ: Njegove reči odzvanjaju Srbijom
Marko Đedović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

osudio

NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ: Njegove reči odzvanjaju Srbijom

"Radio sam noćas i ustao malopre i sačekala me ta vest, da je prvi april, a ne prvi maj" rekao je Marko

Objavljeno:

U medijima je odjeknula vest da je navodno bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, pretukao starletu i bivšu učesnicu "Parova", Natašu Šaviju.

Šavija je dala izjavu iz bolnice, da je pretrpela jake udarce u glavu i da joj je navodno polomljena vilična i jagodična kost, kao i da će morati na operaciju, te da joj je jedno oko zatvoreno od udaraca u glavu.

Došlo je do preokreta, kada je Šavija napisala na svom Instagramu da ona nije imenovala Karića kao osobu koja ju je pretukla i da će sve objaviti kada policija uhapsi počinioca.

Povrede Nataše Šavije koje joj je navodno naneo Stefan Karić
Povrede Nataše Šavije koje joj je navodno naneo Stefan Karićfoto: Kurir

Marko Đedović, voditelj Zadruge i bivši učesnik, oglasio se za domaće medije, te otkrio da je jako šokiran ovim incidentom.

- Užas, nisam očekivao tako nešto, ali hajde da vidimo je l' to sve istina, ja i dalje ne mogu da poverujem da je to istina. - rekao je voditelj, te dodao:

Marko Đedović o Kariću i Šaviji
Marko Đedović o Kariću i Šavijifoto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Radio sam noćas i ustao malopre i sačekala me ta vest, da je prvi april, a ne prvi maj, pa da razumem da sam naseo za šalu, ali izgleda da nažalost nije neka neslana šala. Nadam se da Stefan nije to uradio isto tako mi je žao Nataše šta god da se desilo, ruka ne sme da se spusti ni na koga!!!! A kamoli na ženu. Šta da kažem, sem da samo šokiran i žao mi je Nataše. Nataša je nesto demantovala da l' je Stefan il nije, sve je jako zamršeno, samo je jedno jasno da nasilje nema opravdanje. - zaključio je Đedović za SrbijaDanas.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.