OVO NIKO NIJE ZNAO SVE DO SAD: Otkrila DETALJE o roditeljima Maje Marinković, FRAPIRAĆE VAS PODATAK
Maja, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

direktno

OVO NIKO NIJE ZNAO SVE DO SAD: Otkrila DETALJE o roditeljima Maje Marinković, FRAPIRAĆE VAS PODATAK

Mnoge javne ličnosti se oglašavaju zbog ove teme

Objavljeno: 10:11h

Zvezdan Slavnić privukao je veliku pažnju u "Zadruzi", kada je prevario suprugu Anu Ćurčić sa preko dve decenije mlađom Anđelom Đuričić, a potom je Đuričićevu ostavio zbog Maje Marinković.

Pevačica Maja Nikolić komentarisala je Anđelu, ali i Marinkovićevu, te istakla da je frapirana fetišima Crnogorke, koja je javno ljubila nožne prste Slavniću, ali je otkrila i da zna privatno oca Maje Marinković, Takija.

"Hoću da svi znaju, kada sam bila mala i pevala, ja sam terala Takija koji je tada radio kao obezbeđenje, da me vozi kući i na klopu. Znamo se baš dugo. Majina mama je bila najlepša u gradu. Maja je neko ko mora da bude u centru pažnje, ona mora da dokaže svima da može da ima bilo kog muškarca. Ona je sa Zvezdanom samo iz inata", rekla je Maja i nastavila:

"Za mene je Zvezdan totalni promašaj što se tiče Maje, ali i Anđele. Ja čvrsto verujem da će oni da se pomire nakon Zadruge."

Pevačica progovorila o vezi Maje i Zvezdana
Pevačica progovorila o vezi Maje i Zvezdanafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pevačica je potom naglasila da ne podržava Anđelino pomašanje pred kamerama.

"Ne podržavam Anđelu, ko može da podrži da neko javno na televiziji sisa palac čoveku od pedeset godina, ko normalan to može da radi pred kamerama. To je okej kući, ali ona mora da zna da ne sme takve stvari da radi dok je u kući. Ona je ove godine potpuno druga definicija ličnosti. Negde joj je Maja učinila uslugu", govorila je Nikolićeva za Pink.rs.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.