MAJKA MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILA POSLE ĆERKINE DISKVALIFIKACIJE: Zakucala sve OVOM ODLUKOM
Miljana Kulić, Foto: prentscreen/youtube/Ami G Show

rešila

MAJKA MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILA POSLE ĆERKINE DISKVALIFIKACIJE: Zakucala sve OVOM ODLUKOM

Marija Kulić donela ključnu odluku

Objavljeno:

Miljana Kulić diskvalifikovana je sinoć iz "Zadruge 6" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora, a njena majka Marija Kulić planira da ostane u rijaliti i nastavi da se bori za prvo mesto.

Podsetimo, u "Zadruzi" je stiglo pismo u kom su zadrugari obavešteni da je Miljana Kulić diskvalifikovana.

"Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja 'Zadruge' . Ona će na osovnu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora".

Miljana Kulić diskvalifikovana
Miljana Kulić diskvalifikovanafoto: Printscreen/zadruga

- Rano ujutru joj je pozlilo, pa je produkcija izvela iz Zadruge kako bi dobila adekvatnu lekarsku pomoć. Žalila se na stomak i povraćanje, pa je tako i dehidrirala. Trebalo bi da joj bude dobro uskoro - rekao je bio izvor za "SrbijaDanas", a povodom Miljaninog zdravstvenog stanja juče se oglasio i njen partner Nenad Macanović Bebica.

- Sve je okej. Bila je u Urgentnom centru zato što ima stomačni virus, pa je išla tamo na preglede, ali sada je sve okej. Čuo sam se sa njom, sve je u redu.

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.