STIGLI PAPIRI, ZADRUGAR JE ZVANIČNO JE RAZVEDEN! Oglasila se iz spoljnog sveta, pa poslala BRUTALNU PORUKU
Razvod, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

srećna

STIGLI PAPIRI, ZADRUGAR JE ZVANIČNO JE RAZVEDEN! Oglasila se iz spoljnog sveta, pa poslala BRUTALNU PORUKU

"Od danas razvedena i pred Bogom!" napisala je Ivana

Objavljeno:

Pevačica Ivana Šašić, neretko se oglašava za medije i na društvenim mrežama komentariše aktuelna dešavanja u "Zadruzi 6", s obzirom na to da je njen bivši suprug Bojan Simić u Beloj kući.

Ivana nije imala lepe reči da kaže za nekadašnjeg partnera, čak suprotno, iznela je niz optužbi na njegov račun, a on je rano jutros priznao Zorici Marković da mu je drago što ju je prevario.

Ona je sada na svom Fejsbuku objavila da se sada od Simića razvela i crkveno, budući da su se na ljubav zakleli i pred Bogom.

- Bože dragi, hvala ti! Od danas razvedena i pred Bogom! Stigao crkveni razvod! - napisala je Ivana.

- Nisam ja teletabis, vidim da je dvoje spavalo u krevetu, a ona kao "ljubavi, nije Marko imao gde da spava, nije mogao kući zbog tate", nisam ja lud. Niko mi nije rekao da ih je video, ali ljudi su mi rekli da sumnjaju. Ona mu je posle digla kredit, da vam ne pričam. Viđali su se kao nešto, nije me zanimala više u životu. Ona se kasnije udala za jednog fudbalera, pa se razvela - pričao je Bojan o njoj.

Bojan Simić
Bojan Simić foto: Damir Dervišagić

- Bolest njegova ne bira. Neka čuje narod sitnicu od onoga kako je on meni pretio. Pretio mi je da će mi ubiti decu i mene, da će mi kuću zapaliti. Tako on to radi, to je Boki, nisam mogla da ga iselim iz kuće - pričala je Ivana za Pink.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.