SARADNIK OPTUŽIO ZADRUGARA ZA VELIKU POSLOVNU PREVARU: Reč je o VRTOGLAVOJ CIFRI, da li je ovo moguće?
Bojan Simić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

poslovi

SARADNIK OPTUŽIO ZADRUGARA ZA VELIKU POSLOVNU PREVARU: Reč je o VRTOGLAVOJ CIFRI, da li je ovo moguće?

Milojković je izneo zabrinjavajuće tvrdnje.

Objavljeno:

Ivan Milojković koji je, kako tvrdi, ušao u biznis sa bivšim mužem pevačice Ivane Šašić Bojanom Simićem, u problemu je jer Simić navodno nije plaćao porez, zbog čega sada Milojkovića jure za iznos od 1.296.450 dinara, odnosno 10.000 evra.

- Sa Bojanom sam se odavno upoznao. Bilo je to pre 7-8 godina kada je došao da zakupi jedan splav. Počeli smo saradnju. Bio sam tamo menadžer. Posao nam je propao i onda smo kuburili duže vreme da bi došao na ideju pošto je kao radio oko pogrebnih usluga. On je imao kombinaciju da se uzima pogrebna operema i kombinaciju u bolnicama gde bi nas obaveštavali tj. njega o smrtnim slučajevima. On je napravio papirologiju, ali nije mogao na svoje ime jer je imao neku zapetljanciju i onda smo firmu otvorili na moje ime. Firma se zove Simić naznačena na njegovu adresu, a na moje ime - priča Milojković za domaće medije i nastavlja.

- Ja sam predao papirologiju i niko me nije kontaktirao. Kad god bih Bojana pitao nešto on bi uzvratio pitanjem da li mi je nešto stizalo što sam ja negirao. Onda kad mi je stigao za naplatu milion i nešto odmah sam ga obavestio, na šta je on konstatovao da ja ne treba ništa da imam na svoje ime. Ali ja imam auto, nasledstvo.

Milojković tvrdi da je ušao u biznis sa Simićem
Milojković tvrdi da je ušao u biznis sa Simićemfoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Naravno prinudna naplata ide i na porodicu, 10.000 evra nije mala cifra. U međuvremenu je Bojan nestao otišao je u Zadrugu. Pre Zadruge mi je pričao da je u vezi sa Ivanom Šopić i da ga ona ubacuje u šou, a da niko to ne zna. Uglavnom prevarant, neka čuda.

- Nismo ni počeli da radimo posao jer je on otišao za inostranstvo u Šapniju pa se javi posle nekog vremena, pa opet nestane, pa se oženio sa Šašićkom - ispričao je Milojković za "Kurir".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.