ANINA KUMA PROGOVORILA O EVENTUALOM SUSRETU NJE I SLAVNIĆA: U jednome ne bi mogao da joj PARIRA
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUROVA

ANINA KUMA PROGOVORILA O EVENTUALOM SUSRETU NJE I SLAVNIĆA: U jednome ne bi mogao da joj PARIRA

Kačavenda je iskreno govorila.

Objavljeno:

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji i tom prilikom otkrila kako bi se Moka Slavnić ponašao ukoliko bi ušao u rijaliti.

- Stvarno su mi dosadni i Ana i Zvezdan i ova mala. Ja sve čekam kad će nešto da kaže, ona opet njega smiruje. Ja bih ušla da se raskusuram sa svima njima - rekla je Milena.

- Zašto se dešava da se on pravi da ne zna ko si ti i zašto Moka Slavnić ne želi da gostuje sa tobom u emisiji, ako smatra da ti iznosiš neistine - pitala je voditeljka.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji i tom prilikom otkrila kako bi se Moka ponašao ukoliko bi ušao u rijaliti.
Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji i tom prilikom otkrila kako bi se Moka ponašao ukoliko bi ušao u rijaliti.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne bi on mogao meni da parira verbalno, ne znam da li bi imao čovek herca da me pogleda u oči. Slavicu sam poznavala i štitala sam je, tolike smo kafe ispile, a sada me ni ona ne poznaje. Slavičina izjava je smešna, pričaju jedno te isto. Ja sam uspela da spojim Slavicu i gosn tatka bez patke. Ja sam prihvatila, on neće - rekla je Milena u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media