POZNATA ZADRUGARKA U PODLIVIMA I FLASTERIMA PO LICU: Šta se desilo sa OVOM LEPOTICOM? Iscurile i FOTKE
Dragana Mitar, Foto: Printscreen/rtvpink

promene

POZNATA ZADRUGARKA U PODLIVIMA I FLASTERIMA PO LICU: Šta se desilo sa OVOM LEPOTICOM? Iscurile i FOTKE

Ona je navela nedavno da je zadovoljna, i da ne planira više ništa da menja na sebi

Objavljeno: 20:03h

Starleta, učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Models" Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju nakon što je više puta odlazila na korekciju nosa kod plastičnog hirurga. Ona je navela nedavno da je zadovoljna, i da ne planira više ništa da menja na sebi.

Podsetimo, bivša "modelsica" Dragana Mitar sedam puta je operisala nos, stavila je fasete na zube, zategla lice i liniju dovela do savršenstva što je i primetila naša paparaco ekipa.

- Moje novo lice zaslužilo je i novo telo! Mnogo toga sam menjala na sebi, ali ne iz dosade ili hira, već da bih bila zadovoljna sobom! Imala sam 70 kilograma, što je stvarno previše.

Dragana Mitar
foto: Instagram Printscreen/dragana.mitar

Bila sam nesrećna zbog toga! Ipak, uspela sam da se odreknem hrane koju volim i da izgubim čak 20 kila. Konačno sam srećna i sviđa mi se kako izgledam - rekla je Dragana jednom prilikom za domaće medije, a slike potvrđuju da izgleda kao bomba.

Bonus video:

00:06

DRAGANA MITAR I EDIS FETIĆ LUMPOVALI DO ZORE! Nakon pomirenja uhvaćeni u noćnom klubu u Beogradu, on joj ISPRED SVIH poklonio RUŽE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.