ISPLIVALE MRAČNE TAJNE ANĐELE ĐURIČIĆ: Car nije ŽELEO više da ĆUTI, OTKRIO sa kim se VIĐALA NAPOLJU i šta je RADILA
Anđela Đuričić i Filip Car, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

IZNENADIĆETE SE

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE ANĐELE ĐURIČIĆ: Car nije ŽELEO više da ĆUTI, OTKRIO sa kim se VIĐALA NAPOLJU i šta je RADILA

Filip i Anđela su se družili u spoljnom svetu, a juče si prekinuli prijateljstvo, te je Car otkrio šta je sve radila pre nego što je ušla u šestu sezonu Zadruge.

Objavljeno:

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Filipa Cara i Anđele Đuričić.

Naime, Filip i Anđela su se družili u spoljnom svetu, a juče si prekinuli prijateljstvo, te je Car otkrio šta je sve radila pre nego što je ušla u šestu sezonu Zadruge.

Filip je javno za crnim stolom izrešetao Đuričićevu kada je nastalo pravo ratno stanje, prilikom kojeg su otkrili osobu sa kojom se navodno Anđela viđala, a u pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji ljubavnik Dragane Mitar, Pavle Jovanović.

Filip Car i Anđela svađa
Filip Car i Anđela svađafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Meni sve ovo što slušam vređa inteligenciju. U nekim stvarima se slažem sa Matorom, a mi smo pogrešili što uopšte sudelujemo u bilo čemu. Kad je Ana u pitanju, upalio sam onaj moj rijaltii mod. Kod nje mi se ne sviđa jer smatram da ima dugačije mišljenje o ljudima sa kojima je dobra ovde, ali je 1/1 ispravna. Jedina je oštećena, a jedina je ispravna. Anđela, u celoj ovoj preljubi i s*anju, sa njom sam završio odnos kad sam video kako funkcioniše. Ljut sam bio da me ti obmaneš i budeš neko koga ću isticati kao drugačijeg od drugih, a razlika je jer su one transparentne i direktno sve rade, na primer kao Anita i Viki - govorio je Car.

- Ne petljaj me sa tim čovekom - rekao je Janjuš.

- Taj čovek je vrlo ozbiljan i rekao nam je vrlo ružne stvari o njoj. Je l' sam te napolju pitao čiji auto na američke table voziš? - pitao je Car.

Filip Car otkrio Anđeline tajne
Filip Car otkrio Anđeline tajnefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Da, ali to nije tvoja stvar, to je moj drug - rekla je Anđela.

- Čuo sam da je u braku, zauzet - rekao je Car.

- Pavle Jovanović - rekao je Đogani.

- Hvala Adame, to je verenik moje kume. Ne mešam ga u rijaliti iako je bivši učesnik. Darko zna ko je Pavle, ozbiljan dečko, slobodan dečko, Adamov i Petrućijev drug. On je uvek bio samo moj drug i branio me je - rekla je Anđela.

Anđela Đuričić u svađi sa Carem
Anđela Đuričić u svađi sa Caremfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Je l' se ti (Anđela) bojiš onoga što ću ja reći? Meni je došao čovek i ono što mi je rekao, ja sam mislio da nema šanse. Onda mi je Janjuš rekao da je i njemu drugi čovek rekao, pa nam je došao treći čovek i rekao to, to i to. Onda sam te kao drug pitao i ti si me slagala, nisi rekla da je od druga - rekao je Car.

- Nemam ja potrebe da ti pričam o ljudima koji su u mom privatnom životu - rekla je Anđela.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Esperso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.