ANINA KUMA NABROJALA PODUGAČAK SPISAK SLAVNIĆEVIH ŽRTAVA: Tvrdi da je Moku šamarao, pomenula i ove JEZIVE detalje
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

zastrašujuće

ANINA KUMA NABROJALA PODUGAČAK SPISAK SLAVNIĆEVIH ŽRTAVA: Tvrdi da je Moku šamarao, pomenula i ove JEZIVE detalje

Iznela je niz detalja iz privatnog života.

Objavljeno:

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne prestaje da intrigira javnost, a par ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz svog privatnog života.

Milena Kačavenda, Anina kuma i bliska prijateljica, istakla je da Ćurčićeva još nije iznela sve potresne detalje iz života sa Slavnićem. Milena se osvrnula i na Zvezdanov odnos sa ocem Mokom Slavnićem, ali i sa Aninom decom, sa kojom je živeo 15 godina.

- Zvezdan polako puca po šavovima i bila sam u pravu kada sam rekla da će Ana uspeti da ga dovede do ludila. Ipak, on je spremniji od Ane i budući da je u kući duže, lakše mu je da truje zadrugare protiv nje. Nazivao ju je narkomankom, tabletomankom, šizofreničarkom, pričao je da je Ana varala muža s njim... Ona je napravila kardinalnu grešku jer se njeno izlaganje svelo na razgovor u toaletu sa Zoricom Marković. To što priča Zorici trebalo je od starta da govori za crnim stolom jer tek sada kada je počela da iznosi detalje, zadrugari su nepoverljivi prema njoj. On je težak lažov i primeniće sve načine da oblati Anu - rekla je Milena i dodaje da očekuje da će njena kuma uskoro otkriti sve detalje iz odnosa sa Zvezdanom.

Kačavenda progovorila o Zvezdanovom odnosu sa Mokom
Kačavenda progovorila o Zvezdanovom odnosu sa Mokomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Zvezdan izgovara gnusne laži na Anin račun jer je ona najavila da će izneti nešto što je veoma krupno. Znam o čemu je reč, ali je čekam da mi da znak da i ja iznesem. Tražila je pojačano obezbeđenje u kući ukoliko odluči da to iznese. To je njen džoker i jedna od najtežih stvari, ali mislim da još nema hrabrosti za to. Zvezdan se toga plaši i zbog toga je već počeo da joj se izvinjava, povukao je sve što je loše rekao za nju. Apsolutna je laž da je Ana tukla majku i decu, a za one koji se pitaju šta još ima da kaže i da li ima išta gore od toga što ju je tukao i što je prokockao dva stana, odgovor je da ima gore. Zvezdan je otišao u ozbiljan ekstrem, i bilo je dosta stvari koje su se desile u njihovom životu - rekla je Milena, koja je plus otkrila kako je Zvezdan ostao bez svog stana i zbog čega Anu krivi za to.

- Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan - rekla je Milena, i dodala:

Anina kuma je otkrila je i prva Slavnićeva supruga trpela nasilje
Anina kuma je otkrila je i prva Slavnićeva supruga trpela nasiljefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Stan je prodao za 60.000 evra, od tog novca 48.000 evra je prokockao. Zadužio je Anu da vrati Slavičin i njegov dug, a na kraju je Anina majka podigla kredit od 15.000 evra da mu se vrate pare. U međuvremenu je Anu krvnički pretukao, a tada su deca prvi put naslutila da nešto nije u redu. Te noći kada se desilo nasilje Ana je iskoristila trenutak kada je on otišao u kockarnicu da pobegne sa decom kod svoje majke, ali su nakon toga usledile njegove jezive pretnje da će ih sve zakopati. Zbog Zvezdana su narušeni odnosi u Aninoj porodici, oni je podržavaju u svemu, ali se plaše da istupe i drže se po strani - rekla je Milena, i dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane.

Milena tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.

Kačavenda iznela detalje iz Mokinog i Zvezdanovog odnosa
Kačavenda iznela detalje iz Mokinog i Zvezdanovog odnosafoto: prentscreen/youtube/ Goli Zivot TV Happy

- Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa - zaključila je Milena.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.