ANINA KUMA NIKAD OŠTRIJA NAKON SVIH ZVEZDANOVIH NAPADA: Podelila i ZASTRAŠUJUĆI post gde Slavnić drži OVO u rukama
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen RED TV

BRIGA

ANINA KUMA NIKAD OŠTRIJA NAKON SVIH ZVEZDANOVIH NAPADA: Podelila i ZASTRAŠUJUĆI post gde Slavnić drži OVO u rukama

Kačavenda pomno prati odnos Ane i Zvezdana.

Objavljeno: 13:50h

Milena Kačavenda, kuma i prijateljica Ane Ćurčić, uključila se lajv na Instagramu posle strahovitog Slavnićevog maltretiranja bivše nevenčane supruge tokom cele noći i pružajući podršku Čurčićevoj tvrdeći da je upravo takvu torturu prolazila napolju.

- Prvo i osnovno, obećavam da će da taj smrad završiti u policiji, ne plašim se nikoga, ne plašim se krupnijih riba a ne tog mišomora", na početku lajva kuma, koja je između ostalog rekla i da određeni ljudi sigurno imaju telefone.

- U Zadrugu ne ulazim jer nisam pozvana, a ni Aca Bulić neće ući. Ući ću u rijaliti, samo treba da me neko pozove - otkrila je Milena, pa demantovala tvrdnje koje su se pojavile u medijima da je Ana bila u vezi i sa zetom, sestrinim mužem.

- Ana nikada nije imala ništa sa zetom, to je neistinita i dezinformacija, gnusna laž. Veze s mozgom nema... - bila je izručita Kačevenda.

- Zvezdan Slavnić je javno poručio da će po celu noć da Anu maltretira za svaku moju izjavu u medijima. Naći će Milena način, nije Milena mačji kašalj - rekla je Milena u lajvu, ponovivši da je videla da je Zvezdan uzeo kamen da gađa njenu kumu, pa i da je sakrio komad stakla.

Na njenom Instagram storiju šerovala je post na kojem je video i gde se tvrdi da je Zvezdan navodno sakrio komad stakla dok je bio usresređen na maltretiranje Ane Slavnić.

milena kačavenda
foto: prentscreen/instagram/milenaacademy

- Ja ovo neću tolerisati, ne krivim nikoga osim tog smrada - rekla je Milena i obećala da će da se raspita gde može da se organizuje kako bi se Zvezdan prijavio policiji.

Milena je otkrila da Anina majka teško podnosi sve što se dešava u Zadruzi i da ima visok pritisak.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.