OGLASILA SE ANINA KUMA NAKON ŠTO JE ZVEZDAN NAPAO BIVŠU: Plaši se JEDNE stvari, OČEKUJE da će se DESITI ovo
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

zabrinuta

OGLASILA SE ANINA KUMA NAKON ŠTO JE ZVEZDAN NAPAO BIVŠU: Plaši se JEDNE stvari, OČEKUJE da će se DESITI ovo

Milena je ponovo komentarisala aktuelnu situaciju u "Zadruzi".

Objavljeno: 14:58h

Zvezdan Slavnić je ponovo pokazao svoje nasilničke sklonosti, kada je javno pred milionskim auditorijumom nasrnuo na svoju sada već bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Prilikom ove brutalne svađe, zbog koje je obezbeđenje bilo pod opsadom imanja, izrečeni su mnogi noviteti. Ćučićeva je otkrila nove detalje agonije koju je prolazila tokom zajedničkog života sa Slavnićem, što je njega izrelvoltiralo do te mere da nasrne na nju.

Ovim povodom, oglasila se Anina kuma, Milena Kačavenda, koja je do detalja za Kurir analizirala novonastali haos, a takođe je istakla da se jako plaši za kuminu bezbednost.

Oglasila kuma Ane Ćurčić zbog poslednjeg sukob između njene kume i Slavnića
Oglasila kuma Ane Ćurčić zbog poslednjeg sukob između njene kume i Slavnićafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sve što sam pričala se tek sada vidi. Ja ne mogu da verujem da se ovo dešava naočigled svih i da niko ne reaguje. Svi upućeni imaju amneziju kada je on u pitanju. Slavnić će uskoro pući i može se prelomiti na Ani, a toga se najviše plašim. On ne može da podnese to što ona govori. Nikome nije jasno koliki je on manijak. Problem kod našeg društva su glasovornici koji kada dođe do nekog velikog nasilja, kažu: "Pa što nije prijavila". Ja ću se razliku od njih uvek boriti protiv nasilja - tvrdi Anina kuma, a onda se nadovela i na Anđeline i Zvezdanove s*ksualkne odnose koje imaju u blizini Ane, pa mu je tom prilikom predvidela da će se ponovo naći iza rešetaka.

- Ja ne mislim da on želi da iritiria Anu sa time. On samo koristi priliku da se još malo iseksa dok ne ode u zatvor. Rijaliti je njegovo realno mesto stanovanja, on je navikao na zatvoren prostor - završava Milena izlaganje za Kurir.

Zvezdan Slavnić I Ana Ćurčić
Zvezdan Slavnić I Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/M.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.