ZVEZDANA SLAVNIĆ ČEKA PAKAO NAKON ZADRUGE: Reč je o ZELENAŠIMA, otkriveno sve do DETALJA
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

užas

ZVEZDANA SLAVNIĆ ČEKA PAKAO NAKON ZADRUGE: Reč je o ZELENAŠIMA, otkriveno sve do DETALJA

Pored toga što je javno ispričala da je od Slavnića trpela monstruozne batine, Ana je otkrila i da je Zvezdan njihovu svu imovinu prokockao, a kako izvor sada tvrdi njega po izlasku iz rijalitija čekaju kamataši kako bi naplatili dug

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić je ušao u rijaliti program "Zadruga 6" kako bi zaradio novac, a poslednjih dana se našao u žići interesovanja zbog sve žustrijih svađa sa Anom Ćurčić.

Iako se trudio da predstavi da su poroci deo njegove daleke prošlosti, Zvezdanova bivša nevenčana supruga, Ana Ćurčić, tvrdila je drugačije.

Pored toga što je javno ispričala da je od Slavnića trpela monstruozne batine, Ana je otkrila i da je Zvezdan njihovu svu imovinu prokockao, a kako izvor sada tvrdi njega po izlasku iz rijalitija čekaju kamataši kako bi naplatili dug.

-Zvezdan je zavisnik, on će prokockati sav novac koji ima u novčaniku. Kada je prokockao pare od Aninog stana, nije imao kapital i morao je da se zaduži. On je preko prijatelja stupio u kontakt sa zelenašima- rekao je izvor blizak Slavniću, i dodao:

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/jutjub/pink

- To su opasni ljudi koji daju pare na kamatu. Rekao im je da ima ogroman honorar i to im je bila garancija da mu daju novac. Svestan je da može da mu leti glava ukoliko ne ispoštuje dogovor.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.