ZVEZDAN SLAVNIĆ BEŽI IZ ZADRUGE: Scene kao u filmovima (VIDEO)
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

drama

ZVEZDAN SLAVNIĆ BEŽI IZ ZADRUGE: Scene kao u filmovima (VIDEO)

Zvezdan je potom izšao iz Bele kuće i pokušao da pobegne iz rijalitija

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su se žestoko posvađali sinoć, a obezbeđenje je sve vreme bilo oko njih da ne dođe do fizičkog obračuna.

Oni su iznosili prljav veš iz vanbračne zajednice, a Zvezdan je u jednom trenutku priznao da je maltretirao Anu.

Naime, on je uputio izvinjenje Ani, bio je na ivici suza, a onda je pokušao da pobegne iz Zadruge.

- Ja se nadam da decu pomenuti neće više. Ana i ja smo zajedno od kako se ona razvela, a ona je majka kakvu bi svaku poželeo, mada sam ja imao kritike na njen račun, jer je ona predobra majka, a ozbiljan je paničar jer je razmazila decu, to za majku nije relano što sam rekao, a njoj ću se izvinuti zbog stvari koje nije zaslužila. Žao mi je što sam rekao mnogo toga, ona je prema meni ispala čovek, stala je uz mene za sto sto svari, ona je uvek bila uz mene, a ja nisam smeo da dozvolim sebi neke stvari. Nisam hteo da je povredim, nisam mislio u tom trentuku na posledice, nisam mislio na životne posledice ,a ne sada.

Shvatio sam kasno da sam ostavljen na ulici, a doživeo sam da budem tamo gde sam završio, a sada sve što uradim na ulici, ja nisam mogao da osetim da to drugome radim. Kada sam ja otišao u zatvor, moja majka se razbolela a ja sam bio ljut na nju, to Ana zna. Ja sam bio ljut na nju jer nije bila istrajna, ja sam bio ljut jer kao neki drug koji me ostavalja i prodaje, e sada kada bih se vraćao u nazad, ne znam ko bi bio kriv tu za moj život. Moram da apelujem na ljude da moraju da budu uz svoje roditelje i da ih slušaju, i to moram da kažem - rekao je Zvezdan pa dodao:

- Nije ona kriva, kriv sam ja, a Marko i Sanja su mislili da se Ana i ja igramo, što nije tačno. Njoj jedni prijatelj može da joj bude samo onaj ko će da ćuti i da sluša - rekao je Zvezdan.

Zvezdan je potom izšao iz Bele kuće i pokušao da pobegne iz rijalitija.

Slavnić je uzeo dršku od džogera za pranje podova i razlupao sve po imanju. Kada nije uspeo na taj način da iskali bes, on se popeo na stenu i pokušao da pobegne.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.