ON JE OTAC MILJANE KULIĆ, DETALJI NJEGOVE BIOGRAFIJE NA TACNI: Sve što niste znali o Siniši
Siniša Kulić, Foto: Damir Dervišagić

biografija

ON JE OTAC MILJANE KULIĆ, DETALJI NJEGOVE BIOGRAFIJE NA TACNI: Sve što niste znali o Siniši

Marija bez obzira na zabrane, nije mogla da pobegne od sudbine.

Objavljeno:

Navikli smo da gledamo Mariju i Miljanu Kulić na televiziji, a često smo ranije mogli da vidimo i Sinišu, koji im je uvek bio podrška.

Siniša je Marijin muž, a Miljanin otac, a pored Miksi ima još dve ćerke, Tijanu i Anu.

Marija je u svojoj životnoj ispovesti govorila i o upoznavanju sa suprugom Sinišom, kao i o venčanju i porodičnim problemima.

Posle dva i po meseca druženja, počeli su da se zabavljaju. Ali tada su nastupili problemi. Pošto je Siniša od nje bio stariji 14 godina, njena majka i brat su bili protiv te veze.

- Sinišu je znao ceo grad jer je bio mangup. Ljudi su ga se bojali, pošto se tukao po ulicama, kafićima... Zato su moji bili ljuti na mene! Govorili su mi da mi ne priliči da budem sa propalitetom u vezi, već da nađem inženjera. Brat, koji je 13 godina stariji od mene, pretio mi je da će me prebiti ukoliko ne ostavim Sinišu. Odlučila sam da se krišom viđam sa njim. Ali jednom me je brat video u kafiću sa Sinišom, a rekla sam mu da idem kod drugarice. Kada sam došla kući, išamarao me je i zabranio mi izlaske zato što sam ga lagala.

Siniša Kulić sa ćerkom
Siniša Kulić sa ćerkomfoto: Damir Dervišagić

Bez obzira na zabrane, nije mogla da pobegne od sudbine.

- Posle izvesnog vremena, slučajno sam srela Sinišu na bazenu. Nastavili smo tamo gde smo stali. Moji su videli da ne vredi da mi brane da budem sa njim. Rekla sam im: "Dokle god je dobar prema meni, bićemo zajedno." Uvidela sam da je Siniša grub, ali prema meni nije bio takav.

Marija nije imala samo prekog supruga već i oca.

- Bili su veoma slični u ophođenju prema drugim ljudima! Ali za razliku od Siniše, otac je bio i vuk samotnjak. Nije ga zanimala porodica. Mama i on nikada nisu bili zajedno. Mi smo živeli u Nišu, a on u Budvi i Kotoru. Radio je po belom svetu. Kod nas je dolazio samo za vreme zimskog raspusta, a ja sam kod njega provodila letnje. Kada me posle dužeg vremena vidi, prvo mi traži đačku knjižicu da proveri kakve su mi ocene. Bio je prek i strog. Mnogo sam ga volela kada sam bila mlađa, ali kasnije sam shvatila da mi je mama sve na svetu. Samo se ona žrtvovala i mučila zbog mene, a tata je živeo svoj život. Tada sam izgubila osećaj za njega. Pogotovo me nije zanimao kada sam saznala da je alkoholičar, koji je bio agresivan prema majci. To mi je brat ispričao, pošto u mom prisustvu nikada nije bio takav. Da je preda mnom udario majku, glavu bih mu odšrafila. Saznala sam i da nije bio srećan kad sam se rodila, zato što nije želeo da ima ćerku. Za njega su sve žene bile kurve, pa je mislio da ću i ja to biti. Dobio me je kada je imao 47 godina, a poginuo kada sam napunila 12. Nije dočekao da me vidi u venčanici, a ni unuke - rekla je Marija za Informer.

Siniša Kulić, biografija
Siniša Kulić, biografijafoto: Damir Dervišagić

Marija je sudbonosno "da" izgovorila čim je postala punoletna, a godinu dana kasnije dobila je Miljanu. Sa 24 je rodila Tijanu, a posle četiri godine i Anu.

- Bila sam zrela za svoje godine, pa sam sama vodila računa o deci. Miljana je bila zahtevno dete, stalno joj je nešto falilo, pa nisam spavala dok nije porasla. Pored svih obaveza sam i radila u svom dragstoru. Siniša mi nije pomagao oko dece, jer je noću radio, a danju spavao. Prodavao je auto-delove, držao je sportsku kladionicu, bilijar klub, kafanu...

Mariji se nije dopadalo što Siniše nema svake noći, pa je išla u špijunažu, sa namerom da ga na delu uhvati sa drugom.

- Često sam ga proveravala! Bila sam trudna sa Miljanom kada sam krenula do mesta gde mi je rekao da će biti, kako bih videla da li me laže. Sa sobom sam ponela staklenu flašu od kisele vode, da bih se odbranila ukoliko me neko napadne, pošto sam bila lepak za manijake. Kad se uverim da me nije slagao, smirim se. Siniša me odveze kući, a usput mi prebacuje što ga bez razloga proveravam.

Ona nije držala samo muža pod kontrolom nego i ćerke.

- Kod mene je morao da se zna red! Miljana me je najviše slušala. Nikada nije zakasnila, dok su Tijana i Ana moljakale da ostanu duže napolju. Siniša nije bio strog, ali nije voleo da se provokativno oblače. Govorila sam mu: "Pusti ih, kad će ako neće sad. Važno je da im nisu gole sise i da im se ne vidi dupe."

Ko je otac Miljane Kulić?
Ko je otac Miljane Kulić?foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OVAKO JE SINIŠA GOVORIO O MARIJI

Kako njegova supruga važi za ženu bez dlake na jeziku koja ne ume da prećuti, Kulić smatra da je ona upravo zbog argumenata, meta napada.

- Ne treba da ćuti kada je napadaju, argumentovano se brani i suprotstavlja. Uvek odgovori kako treba i zato je napadaju. Marija je tamo prevashodno zbog ćerke i unuka, glupo bi bilo da zeva. A da je ne podržavam davno bi se razveo, već dvadeset i šest godina smo zajedno i slažem se sa njenim mišljenjem. Očekujem da bude to što jeste i ona je zapravo takva - kaže Siniša.

- Tek će narod da vidi kakva je Marija, mada ne bih voleo da dođe do toga. Svako je tamo otišao za pare i da nešto pokaže - objašnjava Kulić.

Miljanin otac otkrio je kako je počela ljubav sa Marijom i kakva je ona bila kad su se upoznali.

- Marija je pre svega gospođa. Oženio sam je kada je imala 19 godina, a zabavljamo se od njene 16. godine. Pre mene nije imala auto, nije pušila, jer je imala šesnaest godina. Odrasla je u normaloj porodici, bila je odličan đak. Išla je na folkor. Imala je majku i brata. Otac joj je, nažalost, poginuo. Bila je mala, imala je svega dvanaest godina kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Teško joj je bilo zbog svega i uvek joj je nedostajao u životu... - izjavio je Siniša.

Siniša i Marija Kulić
Siniša i Marija Kulićfoto: RTV Pink printscreen

ZDRAVLJE SINIŠE KULIĆA

Marija je tokom ćerkinog učešća u rijalitijima navodno pod velikim pritiskom, a zbog stresa koji ima gledajući kako njena ćerka Miljana uništava svoj život narušeno joj je zdravlje, pa su različiti izvori govorili o zdravlju Marije i Siniše

- Siniši je jako loše, Miljana ga je skroz uništila, čovek se raspada. Umesto da bude uz njega i pomogne mu da se oporavi, ona ga polako ubija svojim ponašanjem, pa i majka joj je rekla: 'Umreće mi muž zbog tebe ako tako nastaviš, umesto za lečenje pare ćeš nam dati za grobnice'. Toliko o njenoj brizi za roditelje. Ume da priča kako će roditelje da vodi na lečenje u Tur sku, a i ne viđa ih. Ona samo juri Zolu sve dok je skoz ne ‘izmuze’ do poslednjeg dinara, već mu je dala preko 20.000 evra. On nju samo iskorišćava, a ona je zavisnik od muškaraca, uvek mora da ima nekog pored sebe. Miljana se rasipa, unajmila je čak i privatno obezbeđenje, ali i žene koje joj peru odeću i peglaju po potrebi. Dete skoro i da ne viđa, Marija je pitala da ode sa Željkom i njom na Zlatibor, ali ona je odbila, jer devojka, kao što vidite, ima preča posla. Marija jadna ne sme ni da misli šta bi bilo sa Željkom da se njima nešto desi. Mora žena da živi zbog tog deteta - kaže izvor blizak porodici Kulić za "Svet".

- Imam veliki problem sa Miljanom jer ništa ne radi kako treba. Stvar je u tome što sebe vodi u provaliju. Svako neka gleda svoj život i svoje brige. Koga briga za moj život. Ja ću, kao i do sada, kako umem. Moj život i stanje zavisi isključivo od Miljane jer mi je ona najbolnija tema, a već sam vam rekla da imam probleme sa njom, šire od toga ne bih, jer moram da ih rešim sama. Kada biste mogli da mi pomognete, verovatno bih vam rekla, ali s obzirom na to da je vrlo teško, jer je ona i sama vrlo komplikovana, sama rešavam uz stručnu pomoć - rekla je Marija, ne ulazeći u detalje svog problema.

Komšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

"Siniša je loše, videli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dve ćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira".

NEKRETNINE

Kako je Miljana od bede i preklinjanjada je vrate u rijaliti došla do novca, da li za dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kuliči hvalili. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra. Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi, piše Blic.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Informer/Svet/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.