DEMANTI NADAREVIĆ OMERA: "Ovo su neistine"
Foto: Printscreen/ TV Happy

iskreno

DEMANTI NADAREVIĆ OMERA: "Ovo su neistine"

Nadarević Omer u celosti poriče činjenice o njegovoj zaradi i tvrdi da su iste natačne, što se lako može proveriti

Objavljeno: 15:00h

Portal Espreso.rs napravio je grešku i objavio članak u kojem su iznete neproverene i nepotvrđene informacija na račun Nadarević Omera.

Ovim putem kao redakcija upućujemo javno izvinjenje i demantujemo priču u celosti.

Našoj redakciji takođe se javio se Omer koji želi da iznese svoju stranu priče, povodom teksta o njegovoj zaradi koji smo mi preneli pogrešno.

„Ne poričemo i istina je da Nadarević Omer zv. Omčo iz Bihaća ima veliki broj pratilaca i pregleda na Jutjubu (YouTube-u). Istina je da Nadarević Omer zv. Omčo svojim radom ima i strano tržište, na kojem također ima veliki broj pregleda. Međutim, nije istina i netačni su navodi da Nadarević Omer zv. Omčo zarađuje iznose novca koji su ranije navedeni u članku.

Ovo su neistine, sa diskriminirajućim namerama o zaradi Nadarević Omera. Svi ovi navodi o njegovoj zaradi su neistiniti, te zahevamo da se u konkretnom slučaju poštuju etički principi i štiti profesionalni integritet novinarstva kada su u pitanju izvori informacija. Objavljeni članak je povredio kodeks novinarstva kada je u pitanju privatnost, te u tom smislu zbog nepotpunih i neistinitih činjenica dovedena je u opasnost i sigurnost i život Nadarević Omera zv. Omče i njegove porodice.

Slijedom toga Nadarević Omer u celosti poriče činjenice o njegovoj zaradi i tvrdi da su iste natačne, što se lako može proveriti.“

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.