MATORA NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA NAPOLJU! Bivša zadrugarka joj SPREMILA PAKAO, pada TUŽBA
Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

au, čoveče

MATORA NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA NAPOLJU! Bivša zadrugarka joj SPREMILA PAKAO, pada TUŽBA

Marina je odlučila da presavije tabak i tuži Matoru.

Objavljeno:

Marina Popović je napustila "Zadrugu 6", pa otkrila da je zbog teških uvreda i kleveta odlučila da sudski goni svoju bivšu cimerku Jovanu Tomić Matoru.

Naime, Marina je odlučila da presavije tabak i tuži Matoru.

- Ona je ustala za crnim stolom i napala me da sam prevarila firmu, a sve je bilo nakon priče Nenada Macanovića Bebice, koji je rekao da zna svašta nešto o meni. Znači, prvo je na mene udario Bebica, koji je rekao da neke stvari zna o meni preko novin, a Matora se upecala i je izvređala me najstrašnije, iznela niz neistina, zbog čega će da je sačeka tužba kad izađe, nije joj to trebalo. Čeka je pakao - rekla je Marina, a onda prokomentarisala iz svog ugla odnos između Anđele i Zvezdana.

Marina Popović najavila tužbu protiv Matore
Marina Popović najavila tužbu protiv Matorefoto: Printscreen RED TV

- Zvezdana sam u startu uzela s rezervom, on je dobar čovek, ali bilo mi je čudno što je sa svima hteo da bude dobar jer je to nemoguće. Znali smo da je imao partnerku napolju, ali moje mišljenje je da je on već imao zahladnele odnose sa suprugom pre nego je ušao u rijaliti. Nije preko znoći uradio šta je uradio, kako i je izgledalo. Čovek se zaljubio, Andela Đuričić u njega takođe. Njemu imponuje što je ona s njim, a njoj treba neko stabilan, ko će da je štiti, da vodi celu priču, da joj priča šta može, šta ne može. E sad dolazimo do situacija kad je on malo preterao u svemu. Zvezdan i kad se svađa, sve radi javno, a ona kalkuliše, ćuti, pravi situaciju idealnom, nije zadovoljna njim u nekim situacijama, ali trpi. Anđela se sad malo razočarala, ušla je Ana, ko zna šta će se sve dešavati.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.