OTKRIVENA ŠOKANTNA PROŠLOST ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Poznato SEDAM MUŠKARACA sa kojima je bila
Filip Car, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

auuu

OTKRIVENA ŠOKANTNA PROŠLOST ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Poznato SEDAM MUŠKARACA sa kojima je bila

Filip Car otkrio je da mu smeta prošlost Aleksandre Nikolić

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Filip Car odgovarao je na pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" i dotakao se njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić.

Naime, Filip je istakao da njemu smeta njena prošlost.

- Ima istine u tom pitanju. Ali ne znači nužno... Ja sam njoj govorio da joj treba bolji muškarac od mene, a meni drugačija žena od nje. Nemam perspektivu. Nisam joj zamerao baš puno neku njenu prošlost, nisam ni pričao o njenoj prošolosti, a previše znam - rekao je Car.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam ispričala kako stoje stvari. Ja sam bila glupa i rekla te stvari, ostale devojke ne. Mislim da njegova prošlost nije sjajna, bajna. I te kako je imao problema sa zakonom, optuživan za jako ružne stvari. Mislim da svako treba da krene od sebe. Da, mi nismo jedno za drugo. Ja sam za nešto mnogo, mnogo bole. Verujem da me sreća čeka u životu, ali kad izađem, uz nekog jakog muškarca, hrabrog. Meni ovo ne treba. Ovo što gledam poslednjih par dana nije mi bilo interesantno, ali jeste zadrugarima. Sad je blamantno. Evo, i da se krije nešto o meni, da sam ubila čoveka, šta sam ja ovom čoveku loše uradila? Ovo su klasični izgovori - odgovorila je Aleks.

- O mojoj prošlosti se sve zna i sve je rečeno. Šta god da se kaže, one nisu ništa, a ja znam svašta. To možeš fanaticima rijalitija, da ti daju koji dinar - rekao je Car. - Davali Dejanu i meni, ali davali su i tebi - dodala je Aleksandra.

Filip Car o Aleksandrinoj prošlosti
Filip Car o Aleksandrinoj prošlostifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam odrastao kako sam odrastao, rano otišao na ulicu. Za sve što sam optuživan mogu da ponovim, papiri su doneti. Mediji su pisali o tome. Ni za jedno delo nisam osuđen, jesam 10 meseci pravomoćno. Ne mogu da budem sa njom u vezi, jer ne vidim nijednu devojku iz rijalitija u svom gradu, kao majku svoje dece. Znam napolju 7 muškaraca, 7 iz rijalitija koji su bili sa njom. Ne zanimaju me optužbe za Bujanovac, hapšenje u Turskoj. Tata mi je rekao da biram nju, drug mi je rekao. Džaba sve, ne mogu. Ja nisam folirant, ne mogu. Ne mogu da šetam za ruku sa njima, ne mogu da budem sa njima u vezi. Znam kako sam gledao papke koji su šetali ribe koje smo svi j***** - priznao je Car.

Ona je bezobrazna, perfidna, lukava i kvarna, ali je mene poštovala, ali ne mogu. Ja sam to sve znao i u druženju, ali ne mogu. Rekao sam joj da ne treba da uđemo u vezi. Pet puta smo prekidali prijateljstvo pre veze, nismo uspeli da se odupremo. Onda sam ušao u vezu, pa pobegao, pa se vratio, pa pobegao. Ne mogu! Vidim da će biti iz dana u dan sve ozbiljnije, da ću imati problem u glavi. Krenulo bi čupanje televizora, lomljenje šaka, gubljenje šaka. Meni su svi konflikti u početku bili zbog nje, sa Dragićem, Marinkovićem... Ima 7, 8 momaka sa kojima je bila u rijalitiju. Bila zaljubljena u Kristijana, bila sa Zloćkom, sa Janjušem, sa Tomom Panićem - priznao je Filip.

-I da je bio sa najvećom sveticom, isto bi joj nešto zamerio. Filip Car ovako priča jer nema opravdanje, ne može da podnese kritike, pa se sad setio da sam imala život pre njega. A on nije imao život? Sve je znao pre ulaska u vezu - dodala je Nikolićeva.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.