IVA GRGURIĆ TRUDNA SA SRPSKIM BIZNISMENOM: Starleta i NASLEDNIK bogataša ne skrivaju sreću
Iva Grgurić, Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

LEPE VESTI

IVA GRGURIĆ TRUDNA SA SRPSKIM BIZNISMENOM: Starleta i NASLEDNIK bogataša ne skrivaju sreću

Stiže prinova.

Objavljeno:

Iva Grgurić, kako saznaje "Kurir" od izvora koji je blizak starleti, u drugom je stanju i čeka bebu sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petruševićem.

Kako Kurirov izvor kaže, svi su oduševljeni što je Iva u drugom stanju, a najviše se obradova upravo Nemanja.

Njih dvoje, od trenutka kada su se upoznali, ne razdvajaju se jedno od drugog. Starleta deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je i svojim pratiocima čestitala Božić u zagrljaju sa Nemanjom.

Oboje su na fotografiji presrećni, ne skidaju osmeh sa lica, najverovatnije da su već saznali da je starleta u blagoslovenom stanju.

Naime, Nemanja je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu.

Izvor blizak paru je za "Kurir" ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno sa bratom Predragom naslediti biznis.

Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja ipak svakog jutra ode na posao, bude tamo do uveče i radi zajedno sa radnicima.

Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke.

Izuzetno su bogati, objašnjava sagovornik, koji je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Kurir.rs/Lj.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.