PRVI POLJUBAC ZVEZDANA I ANĐELE: Dok ga ŽENA od kuće gleda, on AKCIJA ispod jorgana VIDEO
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OPALA

PRVI POLJUBAC ZVEZDANA I ANĐELE: Dok ga ŽENA od kuće gleda, on AKCIJA ispod jorgana VIDEO

Legla pored njega, mazili se, nisi mogli odoleti jedno drugom

Objavljeno:

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić prvi put su se poljubili, a kamere su sve zabeležile uprkos njegovom obećanju da neće biti intimni i slobodni.

Njih dvoje najpre su se malo posvađali a onda su završili u krevetu gde su se mazili i pao je sočan poljubac, nakon čega su se nastavili ljubiti.

Podsetimo, Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se posle njegovog priznanja da da gaji emocije prema Anđeli Đuričić i uputio izvinjenje svojoj ženi i posle 15 godina joj staviti do znanja da napolju više nema potrebe da ga čeka.

- Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u "Zadrugu", dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio... Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari... A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima... Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:"Šta da radim, j*biga, srušio sam sve to".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.