ZOLA OTVORIO DUŠU PRED SVIMA: Otkrio kakav ŽIVOT ŽELI da ŽIVI sa Miljanom, spomenuo Mariju i Bebicu
Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ISKREN

ZOLA OTVORIO DUŠU PRED SVIMA: Otkrio kakav ŽIVOT ŽELI da ŽIVI sa Miljanom, spomenuo Mariju i Bebicu

Voleo bi da sve bude kako treba sa Miljanom!

Objavljeno:

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', Lazar Čolić Zola pričao je o Miljani Kulić, onda je govorio i o Mariji Kulić.

Ne mogu da kažem da me je razuverila, ali je na putu. Kada smo krenuli u novi odnos, gde se lepo ponašamo i trudimo se i ako na samom početku gubimo poverenje, onda čemu sve ovo. Sa sitnim lažima me neće oterati u glavi, ali znate kako to ide, samo da me ne laže - rekao je Zola.

- Jeste se promenila, ide sve na bolje. Smatram i da sam ja pažljiviji prema njoj, ranije tako nisam. Valjda to ide sa godinama, dobijem potrebu da je zagrlim. Najsrećniji bi bio da... svašta sam ja proživeo i doživeo, pa tamo-ovamo... Mislim da mi je vreme i zadnji voz, ako sada neke stvari ne postavim u svom životu, nikada neću! Sazreo sam ja mnogo, voleo bi kada izađem odavde da kažem da sam sam svoj čovek. Da budem domaćin čovek, da živim porodičan život - kazao je Zola.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Za mnoge stvari je Marija u pravu, ali za neke stvari joj kažem da li je normalna. Vidim da je Miljana srećna što nas troje normalno pričamo. I meni je bilo drago što imamo, do nekle, normalnu komunkikaciju. Marija je krenula da plače ono veče, mislila sam da plače jer je Miljana srećna, a ona se ustvari setila Nenada. Kazala je da nas ne podržava, ali da nam neće stajati na muku. Mislim da to nije moguće, ali ja biram svoj život i sa kim ja želim da budem najsrećniji. Muškarac treba da bude muškarac u odnosu, ja tada nisam bio, daćemo još jednu šansu našem odnosu. Za sad je drugarski odnos, trudim se maksimalno - rekao je Zola.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.