CECA BOJKOVIĆ I VESNA ČIPČIĆ SU VIŠE OD KOLEGINICA, SPAJA IH POSEBNA VEZA: Glumice su to PRENELE i na DECU
Svetlana Bojković i Vesna Čipčić, Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

BRAVO

CECA BOJKOVIĆ I VESNA ČIPČIĆ SU VIŠE OD KOLEGINICA, SPAJA IH POSEBNA VEZA: Glumice su to PRENELE i na DECU

Pravo prijateljstvo.

Objavljeno: 21:45h

Pozorišna publika, ali i ona kraj malih ekrana odlično poznaje legendarne glumice Svetlanu Bojković i Vesnu Čipčić, a mali je broj onih koji znaju da ove dve umetnice, osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Ceca i Vesna su velike prijiteljice iza scene, ali i više od toga.

Poznate glumice su i kume, i to dvorstruke jer je Svetlana krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

vesna čipčić
foto: Vladimir Šporčić, Petar Đorđević

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Svetlana Bojković za domaće medije.

Svetlana Bojković
foto: Dragan Kadić

Kćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske. Domaću javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu. Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.