VAŽIO ZA OPASNOG MOMKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA, OTAC JE NAŠEG POZNATOG ŽENSKAROŠA: Znate ko je na fotki?
Stefan Karić, Foto: prentscreen/instagram/KARIC_OSMAN

NJEGOV ŽIVOT INTRIGIRA

VAŽIO ZA OPASNOG MOMKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA, OTAC JE NAŠEG POZNATOG ŽENSKAROŠA: Znate ko je na fotki?

On je danas jedan od najvećih zavodnika rijalitija.

Objavljeno:

Ovaj dečak sa slike je jedan od najvećih zavodnika rijalitija ''Zadruga'', koji se u trećoj sezoni proslavio kroz vezu sa pobednicom Ivom Grgurić, a potom i Ivanom Šopić.

Njegov otac je veoma aktivan na društenim mrežama, te je tako jednom prilikom objavio stori na kome je on sa svojim sinom.

Naime, na fotografiji vidimo da otac u naručiju drži mališana.

Osman Karić
foto: prentscreen/instagram/KARIC_OSMAN

U pitanje Osman Karić sa svojim sinom Stefanom.

Stefan Karić je rođen u Beogradu 4. avgusta 1992. godine.

Sin je biznismena Osmana Karića, te je o njemu dostupno malo informacija, i ne tako retko se dovodi u vezu sa „opasnim momcima sa Zvezdare“, dok on ističe da je samo običan momak koji živi kao i svi njegovi vršnjaci u Srbiji i da nema nikakve veze sa kriminalnim miljeom.

Široj javnosti postao poznat po vezi sa nedavno preminulom misicom Dijanom Milojković.

Privatni život ovog mladića nije poznato javnosti, odnosno čime se on konkretno bavi, te je samo jasno da je iz bogate porodice i da ima dosta novca, te da mu je to donelo i priliku da ga često viđaju i povezuju sa brojnim pevačicama i starletama.

Stefan je osvojio srca publike, bilo je onih koji su ga osuđivali, ali on danas za komentare ne mari i uživa u životu.

Veliku podršku tokom učešća u Zadruzi imao je od oca Osmana Karića i maćehe Kristine, ali uz njega je bila i njegova majka Lidija, koja se držala po strani i nije se oglašavala u javnosti.

Povezivali su ga sa Anom Korać i Lunom Đogani, a spekulisalo se i da je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Živković.

Osman Karić, otac bivšeg učesnika Zadruge Stefana Karića, koji je inače važio za žestokog momka beogradskog asfalta devedestih godina, otvorio je nedavno dušu o paklu droge kroz koji je prošao u mladosti.

Naime, kako otkriva već 22 godine ne konzumira narkotike, a snagu da prestane dao mu je upravo sin Stefan.

- Sve vreme drogiranja vi se svaki dan skidate, ali skidate se tek sutra kad danas uzmete drogu. Od sutra prestajem i tako sam ja 10 godina priveo živeći jedan dan isti. Moj sin Stefan mi je davao snagu, jednim delom sam zbog njega prestao. Sada sam rekao da prestajem, evo već 22 godine ne konzumiram. Mnogo puta sam se našao pored te iste droge, ali nikad nisam uzeo... Bojim se droge - rekao je Osman Karić.

- Sve vreme drogiranja vi se svaki dan skidate, ali skidate se tek sutra kad danas uzmete drogu. Od sutra prestajem i tako sam ja 10 godina priveo živeći jedan dan isti. Moj sin Stefan mi je davao snagu, jednim delom sam zbog njega prestao. Sada sam rekao da prestajem, evo već 22 godine ne konzumiram. Mnogo puta sam se našao pored te iste droge, ali nikad nisam uzeo... Bojim se droge - rekao je Osman Karić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.