DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPIPAO KVRŽICU NA GLAVI, HITNO MORA NA SNIMANJE: Javno se obratio NACIJI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

potresno

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPIPAO KVRŽICU NA GLAVI, HITNO MORA NA SNIMANJE: Javno se obratio NACIJI (VIDEO)

Deki je u videu na Jutjubu potvrdio da na glavi ima promenu i da mora hitno da ode da vidi o čemu je reč

Objavljeno:

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević, priznao je da ima neobične promene na glavi.

Nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, sve je krenulo nizbrdo. Deki se požalio na psihičko stanje, a potom otkrio da sumnja na tumor. Majka Biljana Dragojević ga je, kako se navodi, zamolila da ode na magnetnu rezonancu da bi što pre saznali rezultate.

- Dejan pokušava da nametne sliku da je sasvim dobro i da je stoički podneo to što je ponovo doživeo od partnerke, ali istina je drugačija i nije nimalo bajna ni sjajna. Ta izraslina može da bude veoma opasna, a i ne mora, samo je bitno da što pre ode na pregled. Kaže mi drug, kad su mu govorili da se ne zeza sa životom, da je rekao bukvalno ovim rečima: "Dobro sam ja živ, brate moj. Znaš koja su to psihička pucanja. Svašta sam proživeo za kratko vreme. Ova kvrga me isto muči, ali i nju ću da zajebem" - kaže Dejanov prijatelj i dodaje da je Biljana vidno loše zbog sina, te da ga preklinje da ide kod lekara.

- Biljana je kao na iglama zbog sina. Moli ga danima da ide na magnetnu da bi se ustanovilo šta mu je, ali on se plaši i odlaže pošto sumnja da može biti tumor. Žena noćima ne spava jer je on u lošem stanju zbog Aleks, koja ga je prevarila s istim čovekom zbog koga mu je pukao brak s Dalilom. Pričala je s njim, ali on pokušava da pobegne od toga iako joj je obećao da će ići na pregled da bi nju smirio. David mu je velika podrška i forsira ga i za treninge, ali Dejan nema volje ni za šta. Samo da ode na tu magnetnu i da bude sve kako treba, pa da se najzad posveti sebi - priča izvor.

Deki je u videu na Jutjubu potvrdio da na glavi ima promenu i da mora hitno da ode da vidi o čemu je reč.

1 / 8 Foto: Printscreen / Insagram

- Da mi nije Davida, bila bi borba, a David je tu i mnogo mi je lakše i kvalitetnije. Ne zanima me Aleksandra. Pazite, moj mozak može sve, ali bih naštetio sebi pričom o njoj. Još se nisam oporavio od prethodne sezone, keva me tera da idem hitno na snimanja zbog kvrge koju imam. Svi me smaraju da idem na pregled - poverio se Dragojević pratiocima, pa dodao...

- Još moram da se odmorim od svega toga što mi se dešavalo i sada teretana, treninzi, svi me nekako daje mi volju za neke druge stvari. Nadam se da ću sve prevazići. Zovu me u emisije, odem i šta da me neko pita, da mi se sve svede na određene stvari i ljude. Napolju kada vidim šta je ovo, pukao akvarijum, sam sebi kažem u ogledalu: "Alo, momak, retarde, majmune...", nema šta nisam sebi rekao - istakao je on.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.