ŽELJKO MITROVIĆ UPRAVO UŠAO U RIJALITI: Imao je VAŽNO SAOPŠTENJE za učesnike, OVO SE NIKADA NIJE DESILO DO SADA
Foto: Printscreen

šok

ŽELJKO MITROVIĆ UPRAVO UŠAO U RIJALITI: Imao je VAŽNO SAOPŠTENJE za učesnike, OVO SE NIKADA NIJE DESILO DO SADA

Ušetao je direktor Pink Media Grupe, Željko Mitrović, koji se pozdravio sa svima

Objavljeno:

Na iznenađenje svih učesnika "Prvog benda Srbije", na velika vrata InstaGrada ušetao je direktor Pink Media Grupe, Željko Mitrović, koji se pozdravio sa svima i pozvao ih da mu se pridruže za velikim stolom, kako bi ih upoznao sa novinama najvećeg muzičkog takmičenja za talente na ovim prostorima.

Naime, Željko je svim članovima bendova izneo novitete u "Prvom bendu Srbije", ali ih i podsetio na neka stara pravila i obaveze koje ih očekuju u InstaGradu.

Kao što sam obećao, ja ću na svakih sedam ili 15 dana doći da vas obiđem, danas je bilo veoma važno da dođem ovde, jer sutra praktično imamo implementira sva pravila i ceo rijaliti je u fulu, kada su pravila u pitanju i trebalo bi da se upoznamo sa njima i na neke malo podsetimo. Takmičenje je krenulo prošlog ponedeljka, glasanja za vas kao pojedince je već počelo. Do kraja takmičenja, glasovi svih 17 nedelja će se sabrati i prvih sedam iz raziličitih kategorija biće nagrađeno sa po 10.000 evra, to je finalna nagrada!

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

A od večeras kreće takmičenje koje se odnosi na vas kao nedeljni bend i glasaće isključivo žiri i onaj bend koji bude imao najviše bodova dobiće nagradu od 50.000 dinara, koju će moći da potroši ovde ili van kampa, tako što će napraviti spisak svega što je potrebno da se kupi za taj novac. Tako da će sve manje stvari biti besplatne u kampu, a sve više će se kupovati i to jedan od razloga zašto ćete se truditi da pobedite kao bend i pobedi vaša autorska pesma - ističe Željko na samom početku svog izlaganja, pa nastavlja:

Veoma je značajno da se potrudite oko tih autorskih pesama, jer će one dobiti veliki publicitet na svim našim kanalima, one ostaju za sva vremena. Ono što je važno za pravila, to je da od sutra implementiramo jedan novi aspekt, a to je nova kategorija u vašem takmičarskom delu, a to je da ćete sami sami uz pomoć dva profesionalca snimati spot za svoju autorsku pesmu. Vrlo je bitno da uskladite vremena. Imate pet stejdževa, na jednom pravite autorske pesme, na drugom pravite probe, na trećem dens grupe imaju svakodnevne probe, zatim imamo novi stejdž koji se otvara od sutra - stejdž spota, gde god je spot, kamere će vas pratiti. Peti stejdž su međuljudski odnosi, tako da imamo pet različitih priča koje se prate, vi ste praktično 18 sati prekrivni kamerama, osim noću, svaki dan je zaokupljen vašim događijama i svim onim što podrazumeva život u jednom kampu - rekao je Mitrović.

Dogovorili smo se da sutra, odnosno svaki ponedeljak bude slobodan. Sutra nemate nastup, previše je nastupati i raditi sedam dana, tako da jedan dan možete da se odmorite. Da li će biti još nekih izmena, verovatno hoće, jer ovo je potpuno novi projekat i najveći muzički talenat šou. Ogromno je interesovanje, tako da su brojevi gledaoca sada već impresivni. Sutra imamo i novo iznenađenje, biramo nove šefove benda, a ovo je važno - šef benda može izabrati samo jednog člana iz prethodnog saziva, svi ostali moraju biti novi članovi. Na kraju ćemo imati 104 formirana benda sa po jednom autorskom pesmom, koje su najvažnije. Što se tiče ispadanja, ono postoji, ali smo rešili da prve nedelje niko ne ispadne iz takmičenja - zaključuje Željko Mitrović u svojoj poseti InstaGradu, a takmičari su njegovo izlaganje pozdravili aplauzom.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina
04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media