BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH VODITELJKI! Jedna tragedija promenila joj je život iz korena, pogledajte je SADA
Aneta Fargo, Foto: Printscreen

zanimljivo

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH VODITELJKI! Jedna tragedija promenila joj je život iz korena, pogledajte je SADA

Ona je priznala da je bila spremna sve da napusti do jednog trenutka

Objavljeno:

Voditeljka Aneta Fargo bila je jedna od najpoznatijih naših voditeljki, a u svet javnog života i roditeljstva ušla je sasvim slučajno.

Ona je priznala da je bila spremna sve da napusti do jednog trenutka.

- Slučajno sam zalutala na neku audiciju tadašnjeg studentskog programa 'Index 202 Radio-Beograda' i ostala. Posle šest meseci mučeničkog pripravničkog staža, nipodaštavanja novajlije, podsmeha redakcijske elite, trčanja po ulici i nošenja 'Nagre' teške 15 kg, pravljenja anketa i slanja na neke bezvezne drugorazredne reporterske zadatke, bila sam spremna da to oberučke napustim - iskreno je priznala Aneta u intervjuu za Najmagazin.

1 / 2 Foto: Printscreen

Potom je karijeru nastavila u zabavnoj emisiji na Prvom programu „Radio-Beograda“, a onda je velika tragedija sve promenila:

I kako je to obično bivalo sa mnom, dakle slučajno, jedne noći u rudniku Rembas dogodila se velika tregedija. Mnogo ranjenih i mrtvih rudara. Nacionalna žalost. Protokol je u takvim situacijama bio vrlo strog i programska šema se trenutno menjala i prilagođavala trenutku. Dežurni novinar te noći nije se javljao na poziv i opet odluka glavnog urednika, morala sam ja pred mikrofon. Najave, odjave, vesti ‒ sve. Šta si rekao, rekao si, otišlo u etar. Bila sam zaleđena.

- Činjenica da te apsolutno svi slušaju, da ne smeš da pogrešiš, da ne zamucaš, ta gadna, ledena trema postala je moj prijatelj te noći. Moj glas je bio miran, ravan i zvaničan. Bilo je dobro odrađeno. Zapravo toliko dobro odrađeno pod pritiskom i u posebnim okolnostima da je bilo prijatno iznenađenje za sve, ponajviše za mene... Tako je zapravo počela moja karijera voditelja živog programa u „Radio-Beogradu“.

Ona danas vodi emisiju na TV Kopernikus, prijateljica je sa Suzanom Mančić, a ona je sada pokazala kako Aneta danas izgleda i oduševila javnost.

Bonus video:

00:17

Ne propustite novu epizodu emisije Crna hronika večeras u 21 čas na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.