GLEDAOCI U ŠOKU, ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM TAKMIČARIMA? Ova sezona je sve IZNENADILA, ali NEGATIVNO
Foto: Nemanja Nikolić, Stefan Jokić

strašno

GLEDAOCI U ŠOKU, ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM TAKMIČARIMA? Ova sezona je sve IZNENADILA, ali NEGATIVNO

Gde su omanuli?

Objavljeno:

Već je počeo treći mesec otkad je počela šesta sezona rijalitija "Zadruga". U aktuelnoj sezoni je mnogo više incidenata nego ranije. I rekordan broj je diskvalifikacija. Ali ono što zasad može da se zaključi na osnovu reakcija na društvenim mrežama je to da se i dalje niko od učesnika nije dovoljno istakao i da niko zasad nema status favorita.

Neko ko je profitirao od priče iz prethodne sezone je definitivno Aleksandra Nikolić. Ona možda trenutno ima i najveću podršku na društvenim mrežama. Ali to je i podrška onih gledalaca koji su u prethodnoj sezoni navijali za ljubavni par Dejana Dragojevića i Aleksandru i sada kada Dejan nije u rijalitiju, ta podrška je uglavnom ostala uz Aleksandru.

Aleksandra Nikolić
foto: Instagram

Od nekih velikih rijaliti zvezda se očekivalo mnogo više. Pre svih od Jelene Golubović i Mikija Đuričića. Jelena je daleko manje aktivna nego što je to bila u nekim ranijim rijalitija. I sada se gledaoci i iznenade kada primete da je i ona u "Zadruzi 6". S druge strane, Mikija ima u svim pričama, ali ga možda i previše ima u svim pričama, od kojih većina sa njim nema nikakve veze. Tačnije, njega gledaoci sve više doživljavaju babu koja sedi na klupi i komentariše sve prolaznike, a pritom pokazuje veliku sujetu i burno reaguje kada mu neko odgovori.

1 / 6 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Maja Marinković i Miljana Kulić su i prethodnih sezona pravile najviše incidenata i najviše šokantnih situacija. Međutim, zasad, deluje da se i od njih dve očekivalo mnogo više ili da njih dve previše crpe priče iz prethodnih sezona koje su ljudima "preko glave".

Interesantno je u aktuelnoj sezoni da se od novih rijaliti zvezda niko nije izdvojio. Neko bi rekao da je prošlo samo dva meseca. Ali u prethodnim sezonama nekima je i dva meseca bilo dovoljno da osvoje velike simpatije onih kraj malih ekrana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

A s druge strane, neki koji su se izdvojili u prethodnoj sezoni, a ponovo su učesnici, ove sezone su podbacili. Tačnije, neki su u petoj sezoni uspeli da skrenu pažnju na sebe pre svega zato što su tada ulazili u sukobe sa Dalilom Dragojević, koja je u prošloj sezoni bila glavni "negativac". Ove sezone nema Dalile, pa su neki "dobri komentatori" ove sezone razočarali. Među njima je najviše podbacila Sanja Grujić. Nekada su na "Instagramu" bile brojne stranice koje su joj pružale podršku, a sada na tim istim stranicama su dominantniji kritički stavovi prema ovoj učesnici.

Maja Marinković, Bilal Brajović
foto: Printscreen

Ipak, ostalo je još mnogo do kraja sezone i još više godine aktuelni učesnici, ali i oni koji će sigurno biti vanredno ubacivani, dobiće svoju priliku da pred kamerama osvoje poene kod gledalaca i možda se i sada, među onima koje gledamo na imanju u Šimanovcima, krije jedan od favorita koji će u jednom trenutku da zasija punim sjajem.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.