DAČIĆI SPREMNI DA POKAŽU SVOJE KULINARSKE MAJSTORIJE: Gledajte "Majke i snajke" na Kurir televiziji
Foto: promo

svaka čast!

DAČIĆI SPREMNI DA POKAŽU SVOJE KULINARSKE MAJSTORIJE: Gledajte "Majke i snajke" na Kurir televiziji

U današnjoj epizodi Seka i Raša će ugostiti porodicu Dačić.

Objavljeno:

Mirosinka je poreklom iz Pomoravlja, život ju je privremeno odveo u Beograd, ali je sebi obećala da će se vratiti u svoj rodni kraj. Ono što je čini posebnom jeste planinski duh, kilometrima može da pešači i do pre godinu dana je bila posvećena biciklizmu. Trenutno se bavi vezom i ručnim radom, a veliki je ljubitelj istorijskih knjiga.

Žikica za sebe kaže da je jako vredan i domaćinski vaspitan čovek. Zaposlen je u industrijskoj firmi već 37 godina. Obožava da kuva i domaćinski ugosti prijatelje. Slađana i Žikica su se upoznali u pozorištu u krugu svojih poznanika i od tada su postali nerazdvojni.

Neda Ukraden
foto: Promo

Majka Mirosinka i snajka Slađana u današnjoj epizodi pripremale su gibanicu. Kako je Žikica ocenio specijalitet, da li je tačno odgovorio na zadata pitanja i osvojio dnevnu nagradu saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Neda Ukraden
foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.