NAKON SVEGA ŠTO JE MILJANA URADILA BEBICA IZDAO SAOPŠTENJE: Ovo do sada nije viđeno
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jasan je

NAKON SVEGA ŠTO JE MILJANA URADILA BEBICA IZDAO SAOPŠTENJE: Ovo do sada nije viđeno

Sve ovo zasmetalo je njenom dečku Nenadu Macanoviću Bebici, koji je prvo odbijao da da komentar

Objavljeno:

Rijaliti zvezde Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se više ne odvajaju, uprkos tome što je Miljana u rijaliti ušla kao zauzeta devojka.

Njih dvoje su ovonedeljni potrčci, te su u izolaciji odvojeni od ostalih. Ovu priliku koriste da budu prisni, a Miljana je čak ljubila Zolu i pitala ga da imaju odnose.

Sve ovo zasmetalo je njenom dečku Nenadu Macanoviću Bebici, koji je prvo odbijao da da komentar, a danas se na Instagramu oglasio objavom koju je napisao administrator Miljaninog fan kluba. Prenosimo je u celosti:

- Hteo bih da se obratim ovim isfrustriranim babama koje mi se javljaju u dm i morališu mi kako je nekorektno promovisati Zolu na ovom profilu zbog poštovanja prema Nenadu Bebici. Moj profil se u osnovi svodi na Miljanu, to što Miljana ponavlja istu grešku po stoti put, ja nisam kriv i to što će pokušavati Nenadu da okrene mozak i ubediti ga da je ovo sve samo njen šou program, ni za to nisam kriv. Imao sam priliku da upoznam Nenada na početku njihove veze, Nenad je jedan od retkih, ispravnih ljudi koje sam upoznao. On je neko ko se od početka dao u toj vezi, neznajući da Miljana nije navikla na takvu vrstu ljubavi. Ljubav u smislu da se neko voli bez ikakve koristi i da se za tu istu ljubav bori i sve od sebe daje bez da traži bilo šta za uzvrat sem malo zahvalnosti i poštovanja.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ovo što trenutno radi, Nenad ne zaslužuje u najmanju ruku. Bio sam svedok toga koliko se Nenad dao u toj ljubavi koliko strpljenja i razumevanja je imao za Miljanu i celu priču sa Zolom. Poštuje nju, njeno dete i njenu porodicu. Nenada ću uvek poštovati jer je ispao čovek prema meni kada se desila ta svađa/nesporazum između Miljane i mene i pokušao da smiri situaciju. Krivo mi je zbog cele situacije koja se trenutno odigrava i verujem da Nenadu nije lako sve to gledati, bio je uz nju kada joj je bilo najteže, plakao i bio uz njenu porodicu i pomogao koliko je mogao. Tako da, moja podrška ide Nenadu koliko god ja poštovao i voleo Miljanu, ipak ne ne mogu da okrenem činjenice u njenu korist. Stojim za pravdu i nadam se iskreno da nisam u pravu ovaj put i da je ovo stvarno sve samo šou program koji Miljana pruža ovih dana i da je počela da ceni i poštuje sve što je Nenad učinio za nju. I prvenstveno da bude zahvalna za ljubav koju dobija od Nenada - piše u saopštenju "Miljanamoji" stranice koja izveštava sve o Kulćki.

Administrator je tagovao Nenada na objavi, a on je objavio to na svom storiju i dokazao da se slaže sa svim što je navedeno.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.