SADA JE ZVANIČNO: Jovana Jeremić dobila prsten, podelila SVE VESTI
Foto: Printscreen

opa

SADA JE ZVANIČNO: Jovana Jeremić dobila prsten, podelila SVE VESTI

Voditeljka je ostala u sjajnim odnosima sa bivšim kolegama, Bojanom Ristivojević i Urošom Božićem, koji su je takođe iznenadili poklonom

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić juče je proslavila 32. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a danas je otkrila da je dobila veliki broj kreativnih poklona.

- Sinoć sam bila tema broj jedan svih medija u Srbiji, a tako i treba da bude, jer ja zaista i jesam jedna od najvećih, a možda čak i najveća televizijska zvezda u Srbiji trenutno. Žurka je bila za pamćenje, na svetskom nivou... Duboko verujem da kako proslavite rođendan da će vam takva biti cela solarna godina. Ova moja škorpionska, sudeći po tome kako sam je proslavila, biće skupa, bogata, emotivna, duboka, intenzivna i strastvena, kao i plodna. Hvala svim ljudima koji su došli - poručila je Jovana, a zatim navela nekoliko poklona koji su je oduševili.

- Novinari su me jurili danas da im kažem koji poklon mi je najlepši, ali namerno nisam htela da se javim, da bih to sačuvala za svoju rubriku. Dobila sam mnogo dobrih poklona, a prvi koji bih izdvojila je poklon Milana Miloševića. Dobila sam sliku koja ima crnu pozadinu, zlatan ram, a na slici se nalaze moji inicijali od kristala, "J.J.", dok se između slova nalazi kruna. To je ogromna slika i ta slika će zauzeti centralnu poziciju u mom novom stanu. Milan Milošević me je oduševio - rekla je Jeremićeva.

Voditeljka je ostala u sjajnim odnosima sa bivšim kolegama, Bojanom Ristivojević i Urošom Božićem, koji su je takođe iznenadili poklonom.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Dobila sam od Bojane Ristivojević i Uroša Božića, koji su inače moje bivše kolege, olovku sa "Svarovski" kristalima. Rekli su mi da žele da tom olovkom samo ugovore sa šest nula. Hvala, nadam se da će to biti baš tako - dodaje ona.

Jeremićeva je izdvojila i poklon od studija za lepotu kod kojeg radi nokte.

- Dobila sam ogrlicu koja izgleda kao škorpija koja mili oko vrata, sva od kristala i dijamanata urađena. I uradili su knjigu "jovanizama", "Lepotica, a zver", da me poteraju da što pre napišem "Lepoticu, a zver". To je prelepa knjiga mojih citata. Oduševljena sam, toliko je originalan poklon, stvarno će me naterati da to uradim - zaključila je Jovana, i dodala da će se još jedan zanimljiv poklon naći u njenom novom stanu:

- Dobila sam prelepu lampu. Devojčica koja ima lovorov list oko glave, veliki zlatan cvet iz kojeg izvire bela lampa. Ja volim te predmete koji imaju taj neki vrisak prošlosti u našem modernom vremenu, jer sam i ja tako sva malo "udarena", ili što se kaže, pozitivno iščašena.

Voditeljka je za sam kraj izdvojila poklon od osobe čije ime nije želela da navede, čime je zaintrigirala fanove.

- Dobila sam dijamantsko-rubinski prsten od nekoga koga ne želim da otkrijem, i neka to bude za kraj bude misterija. Na novinarima ostaje da saznaju ko mi je kupio taj prsten - poručila je Jovana Jeremić.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.