POZNATI SRBIN KORISTIO STARLETU KAKO BI MU DAVALA BESPLATNO CIGARETE: Ovo je NAJSMEŠNIJI POVOD nečije veze IKADA
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit

POZNATI SRBIN KORISTIO STARLETU KAKO BI MU DAVALA BESPLATNO CIGARETE: Ovo je NAJSMEŠNIJI POVOD nečije veze IKADA

- U subotu ujutru pričaju Marko Marković i Stefanović da nemaju više cigareta, Uveče ti se Marko ulizuje i dobija cigarete, pa se posle hvali da je od tebe dobio cigarete

Objavljeno:

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Milicu Veselinović.

- Kad ćeš reći Marku da je sa njim sve bila igra i da si zaljubljena u Bilal? - glasilo je pitanje.

- Moja dela su to. Meni de jedino sviđa Marko, tako je bilo i ostaće. Ako sa moje strane prestane, neću biti ni sa jednom drugim, niti postoji mogućnosti da mi se neko svidi. Ja se distanciram kad vidim da me neko povezuje. Jedini dečko u kojeg sam zaljubljena je Marko - rekla je ona.

Sledeće pitanje takođe je bilo za Milicu.

1 / 7 Foto: Printscreen

- U subotu ujutru pričaju Marko Marković i Stefanović da nemaju više cigareta, Uveče ti se Marko ulizuje i dobija cigarete, pa se posle hvali da je od tebe dobio cigarete. Zar ne shvataš da ti se ulizuje zbog cigareta? - glasilo je sledeće pitanje za Milicu.

- Oni imaju svoje cigarete. Naravno da podelim kad im trebaju. Ne znam kome se to hvalio. Shvatiću da je sa mnom zbog cigareta - rekao je on.

- Marko je dečko kojem laska žensko društvo. On je ovakav bio u svim odnosima, takav je bio i odnos sa Majom. Milica je prošle godine bila drčna. On nema stav. Po onome što je Marko rekao sinoć, on i dalje govori da je drvo i da ne može da joj da da emocije. Ispada kao da sad ovo radimo da razdvojimo Maju i Bilala, pa ne možeš u 16 priča, a da te ne komentarišemo - govorila je Matora.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.